Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1Z 90 km 1995 rok Rude Skórki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładne koło :naughty:

10 lat pięknie, ja swoim też już 7 lat się bujam :decayed:

mam to samo, i nie mam zamiaru zmieniac. no chyba ze B8 albo A5

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zacnie :) Kolego możesz mi wyjawić tajemnice kosztu montażu klimatyzacji? Planuję taki mod u siebie ;)

Opublikowano
  • Autor

Zacnie :) Kolego możesz mi wyjawić tajemnice kosztu montażu klimatyzacji? Planuję taki mod u siebie ;)

nieopłacalne :P zależy czy robisz sam. Jak u mechaniora to wyjdzie około 1500-2000 ta sądzę.Ja na przykład kupiłem parę rzeczy nowych( chłodnica wody,osuszacz, rolka napinacza) cos tam jeszcze by się znalazło:) a tu różnica między 15 a 17 :)

als0vm.jpg

vpeqlh.jpg

Edytowane przez gawel1999

Opublikowano

Mam okazję kupić całą klime wraz z konsolą i wiązką za 300 zł. Wiadomo że kilka rzeczy trzeba kopuć nowych :) Rozumiem że 1500 to sama robocizna?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mam okazję kupić całą klime wraz z konsolą i wiązką za 300 zł. Wiadomo że kilka rzeczy trzeba kopuć nowych :) Rozumiem że 1500 to sama robocizna?

nie,za wszystko z nabiciem :)

Na razie zamontowałem springi eibach -30. mi się podoba.Dystans 17 mm wszystko fajnie się mieści.Tak z w ogóle to jedną miałem pęknięta na pierwszym zwoju od dołu, nawet nie było widać.Tak przy okazji Założyłem 4 nowe amory sachs, od razu czuć różnice bo tamte to był już szmelc.

la8wndznmje8_t.jpg rpwxg96jgpfa_t.jpg y65vrhu1t7ib_t.jpg

Dziś przymiarki rns-a jak na razie siedzi.Na tą chwile na razie tak zostanie.mam parę pomysłów na ramkę.Zobaczę co wyjdzie.

lq8ybkrudbnc_t.jpg j4vtex9y4m5z_t.jpg

dziś nowe końcówki :)

1n0zakbc1ppx_t.jpg qsm4m5h7qv2l_t.jpg nkj7v65g8fam_t.jpg rrjbj5h4gzd3_t.jpg

Opublikowano

nieopłacalne :P zależy czy robisz sam. Jak u mechaniora to wyjdzie około 1500-2000 ta sądzę.Ja na przykład kupiłem parę rzeczy nowych( chłodnica wody,osuszacz, rolka napinacza) cos tam jeszcze by się znalazło:) a tu różnica między 15 a 17 :)

als0vm.jpg

vpeqlh.jpg

Przy tym wzorze różnica nieduża moim zdaniem ;)

Nie chciałeś zmienić?

Edytowane przez j4s2c2vr

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

als0vm.jpg

vpeqlh.jpg

Przy tym wzorze różnica nieduża moim zdaniem ;)

Nie chciałeś zmienić?

może na zdjęciach nie widać takiej różnicy.Ale na żywo uwierz że jest. A ten wzór bardzo mi się podoba dlatego takie mam. Patrzałem różne,ale ten najbardziej mi odpowiada.Może z czasem coś zmienię :)

Z nudów założyłem rns-a

ekaj591vgnmx_t.jpg

Opublikowano

Co to za dziwne drewno pod rnsem? :facepalm:

Co do modu - graty, zupełnie co innego teraz ale to pseudo drewno wywal czym prędzej.. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Co to za dziwne drewno pod rnsem? :facepalm:

Co do modu - graty, zupełnie co innego teraz ale to pseudo drewno wywal czym prędzej.. :naughty:

to nie jest pseudo drewno tylko drewno :) miałem uszkodzony kawałek listwy drzwiowej więc z niego dorobiłem ten kawałek.to te same co listwa dekoracyjna górna.Wszystkie te części są z drewna :) a mi się tak podoba.Na żywo lepiej wygląda.

fllbhnqhxfky_t.jpg

a to z tej uszkodzonej listwy wyciąłem

dj8pjftgfee7_t.jpg

dodam i innej perspektywy zdjecia jak zrobie :)

k4xtazdy8vml_t.jpg

i dorobię ta listewkę z ciemnego drewna, zobaczę jak będzie wyglądać

Opublikowano

Tobie ma sie podobac, Twoje auto ;) Moim zdaniem po prostu nie pasuje chocby z tego wzgledu ze ma inny odcien

Opublikowano
  • Autor

Tobie ma sie podobac, Twoje auto ;) Moim zdaniem po prostu nie pasuje chocby z tego wzgledu ze ma inny odcien

tak jest :) mi sie podoba .może byś zmienił zdanie jakbyś zobaczył na żywo całość :) zrobie fotki bardziej obszerne wnętrza jutro.

Opublikowano

W poprzedniej a4 tez zakladalem rns-d tez byl przedlift ale jednak wpakowalem cala konsole liftowa bo nie widzialo mi sie i nie widzi dalej polaczenie rns-d z tym designem konsoli rodem z audi 80 oczywiscie sa gusta i gusciki.Wcale nie potrzeba zestawu 2din za 400-500 mozna to po taniosci ogarnac za przysłowiowe śrubki

Edytowane przez sebidi