puchaty106 Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Mam problem z moca swiatel xenonowych jest mala ale zauwazalna roznca w mocy swiatla prawej a lewej strony lewa swieci mocniej. Wymienilem zarniki i zostala zrobiona regeneracja odblysnikow i po zamontowaniu zauwazylem roznice wczesniej nie wiem czy tez byla taka roznica. Zamienilem zarniki stronami i to nic nie pomoglo dalej prawa strona swieci slabiej sprawdzalem jeszcze raz ta prawa strone wszystko wyglada ze jest ok. Czy moze byc cos nie tak z przetwornica co jeszcze moze byc nie tak?
puchaty106 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 Soczewka jest na blysk odblysnik tez czysciutki sprawdzalem drugi raz z prawej problematycznej strony jest dojscie po demontazu filtra powietrza.
Fido Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Więc zrób jak pisałem wtedy się okaże czy to wina przetwornicy.
puchaty106 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 A do przetwornic trzeba zdjac zderzak czy jakos od spodu dojde?
Gwerty Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 A jak stan kloszy? Nie są brudne i poszarpane od środka, spakowane z zewnątrz?
puchaty106 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 Klosze sa w dobrym stanie nie ma zabrudzen srodek tez czysty tez bralem to pod uwage jedynie zostala przetwornica bo wiecej tam nic nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi