maniekkg Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 W dniu 11.07.2017 o 15:41, resiak82 napisał: Witam. Dzisiaj podczas jazdy zapalił mi się błąd przepalonej żarówki. Okazało się, że nie pali się led przedni lewy. Po zgaszeniu silnika i odpaleniu ponownie paliło się już normalnie. Na VCDSie wyskoczył błąd 02895 - Suply Voltage for Led Module for DRL and Parking Light; Left 012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent Gdzie może tkwić problem? Miał ktoś z kolegów podobną sytuacje? Witam kolego możesz napisac co było przyczyną, bo od tygodnia mam ten sam problem .
resiak82 Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 W dniu 24.09.2019 o 08:01, maniekkg napisał: Witam kolego możesz napisac co było przyczyną, bo od tygodnia mam ten sam problem . Nie mam pojęcia co było przyczyną. Po kolejnym odpaleniu auta wszystko wróciło do normy i do dzisiaj się już to nie powtórzyło
maniekkg Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Dzięki za odpowiedź, u mnie w ciągu 2 tygodni juz kilka razy w weekend podłącze kompa zobaczę jaki błąd pokazuje
Ecio Opublikowano 1 Marca 2021 Opublikowano 1 Marca 2021 Panowie sorki ze odgrzewam kotleta, ale rozwiązaliście problem z ledami? U mnie pojawił się ten problem gdy aktywowałem w vcds światła dzienne drl. Mianowicie tylko lewy Led czasami gasnie i wywala błąd spalonej żarówki. Odpalę jeszcze raz auto i wszystko wraca do normy na jakiś czas. Gdy używałem ledow przekręcając pokrętło wszystko było ok. Znalazłem gdzieś na forum aby sprawdzić kostki po lewej stronie przy pedałach bo mogą być zawilgociale przez wodę. Może macie jakieś inne rozwiązania? Bo ewidentnie jest to problem z drl.
Rekomendowane odpowiedzi