Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] Wymiana szyby przedniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam do wymiany przednia szybe i listwe ktora siedzi na jej krawedzi przy dachu,prawdopodobnie gumowo-metalowa bo wyglada jakby sie rozdwajala od korozji w srodku.Moje pytanie dotyczy tej listwy,prosze o podpowiedz czy ona wystepuje w komplecie z szyba czy powinienem szukac jej zanim odstawie auto na wymiane.Jezeli ktos ma mozliwosc to prosze o nr katalogowy listwy i przyblizony koszt wymiany szyby.Dzieki pozdrawiam.

Opublikowano

Ja za wymiane szyby zaplacilem 350 zl razem z uszczelka, jak ktos sie zajmuje sama wymiana szyb to ci dobierze uszczelke, czas wymiany to jakas godzinka.

Opublikowano

Dzieki Marcin.Zrobie tak ze najpierw spytam czy sobie z tym poradza.Mam jeszcze jedno pytanie,czy wystepuja rozne odcienie szyb w A4?

Opublikowano

Odcienie są takie same.. A uszczelka na górnej krawędzi szyby jest wymienialna, jak zadzwonisz to zamówią Ci ją razem z szybą.. Marka szyby -> Piklington.. chyba najlepsze..

Opublikowano

Firma w ktorej planuje wymiane zajmuje sie szybami od wielu lat.Jezeli jest jak mowicie to napewno nie bedzie problemu.