tom450 Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam wszystkich.Mam do wymiany przednia szybe i listwe ktora siedzi na jej krawedzi przy dachu,prawdopodobnie gumowo-metalowa bo wyglada jakby sie rozdwajala od korozji w srodku.Moje pytanie dotyczy tej listwy,prosze o podpowiedz czy ona wystepuje w komplecie z szyba czy powinienem szukac jej zanim odstawie auto na wymiane.Jezeli ktos ma mozliwosc to prosze o nr katalogowy listwy i przyblizony koszt wymiany szyby.Dzieki pozdrawiam.
marcin1852 Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja za wymiane szyby zaplacilem 350 zl razem z uszczelka, jak ktos sie zajmuje sama wymiana szyb to ci dobierze uszczelke, czas wymiany to jakas godzinka.
tom450 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 Dzieki Marcin.Zrobie tak ze najpierw spytam czy sobie z tym poradza.Mam jeszcze jedno pytanie,czy wystepuja rozne odcienie szyb w A4?
Nosfer Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Odcienie są takie same.. A uszczelka na górnej krawędzi szyby jest wymienialna, jak zadzwonisz to zamówią Ci ją razem z szybą.. Marka szyby -> Piklington.. chyba najlepsze..
tom450 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 Firma w ktorej planuje wymiane zajmuje sie szybami od wielu lat.Jezeli jest jak mowicie to napewno nie bedzie problemu.
Rekomendowane odpowiedzi