monia12 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Hej. Proszę was powiedzcie mi czy jest taka opcja,w której była by możliwość,że auto nie jest wyposażone w listwę can ?Dokładnie chodzi o to,że nie wyświetlił mi się ani razu komunikat o spalonej,żarówce. Brat założył mi zenony hidy na światła mijania,zwykłe bez can.Przetwornice i przewody zaizolował taśmą aluminiową bo naczytaliśmy się że może być problem z ekranowaniem.Zenony świecą żadnych błędów nie ma,mało tego mam kamerę cofania w miejscu jednej lampki oświetlenia rejestracji która też ma osobnego leda do oświetlenia tablic. Wszystko jest ok.Chcę wymienić całe oświetlenie auta z zewnątrz i wewnątrz na ledowe i jesteśmy trochę skołowani co kupić ledy z can czy zwykłe? Ot to jest dylemat.Pozdrawiam.
Jakub_electronic Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 odłącz żarówki i zobacz czy będzie komunikat. jak nie to możesz zwykłe zakładać
bin85 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Masz moduł centralnej elektryki w wersji LOW czyli bez kontroli żarówek więc możesz wkładać żarówki jakie chcesz
Rekomendowane odpowiedzi