ww-piasek Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 Czym czyściłeś ten gumo-plastik z rączek i przycisków? Szlifowaleś papierem tylko czy jakimś rozpuszczalnikiem?Szczerze to ciepła woda zamoczyc na 5-10 min i płyta CD najlepiej schodzi Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
punkforever Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Niezły patent. Ja kiedyś w A3 zmywałem jakimś zmywaczem ale nie wiem co to było bo etykiety brak... zmywało gumę ale nie rozpuszczało plastiku.
ww-piasek Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 Niezły patent. Ja kiedyś w A3 zmywałem jakimś zmywaczem ale nie wiem co to było bo etykiety brak... zmywało gumę ale nie rozpuszczało plastiku.Próbowałem papierem ale płyta najlepiej szło i najszybciej Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Jaki moduł użyłeś żeby zrobić dzienne na H7? Proeltec? Czy może od Kogiel-a?
ww-piasek Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 Jaki moduł użyłeś żeby zrobić dzienne na H7? Proeltec? Czy może od Kogiel-a?Kupiłem na allegro chyba 80 zł z wysyłką Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Jaki moduł użyłeś żeby zrobić dzienne na H7? Proeltec? Czy może od Kogiel-a?Kupiłem na allegro chyba 80 zł z wysyłką Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Taka mała metamorfoza mojego ryja! <3 Tyl już wkrótce też się zmieni Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka No to tak od d*py strony pozdrawiam wszystkich Dziś udało się zrobić dekory szczotkowane aluminium Taka sesja zimowa
black4 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witaj! Śliczna ta B6-ka Srebro + czerń to jest to Pozdrawiam!
zapamietajnick Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Myślę że gdyby nie 126p to by znacznie ładniejsza była [emoji14]Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
ww-piasek Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Dawno nic się nie działo ;/ drugie auto pochłania cały wolny czas, ale żeby nie było, że zapomniałem o Audi! Dziś dostała nowe buciki! Pozdrawiam! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi