spraniec Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam!jakie objawy powoduje niedziałający czujnik wałka rozrządu?a czujnik położenia wału?bo mam problem:-(
Aby13 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 po odpieciu jednago z nich obstawiam wałka nie odpali wogole ... wału moze byc problem z rozruchem lub slabszy mocowo.... kwestia z ktorego lapie sygnal do ecu do "iskry"
spraniec Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Samochód kręci ale nie łapie nic.jakby nie miał paliwa iskry ale sprawdzałem ma!
Aby13 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 no to trzeba kompa podpiac ... jak ma iskre i paliwo dostaje z prawidlowym cisnieniem to powinien dzialac ...auto jest w gazie ?
spraniec Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Nie samo pb.przepustnica się otwiera Żadnych błędów niema!bo jak samochód przyjechał aku padniety do zera
Jakub_electronic Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 trzeba oscyloskopem sprawdzić czy sygnał jest
spraniec Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 A miernikie?czujnik abs sprawdzałem! Koledzy odpalił
Rekomendowane odpowiedzi