kedo666 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Witam mam taki problem cały czas temperatura stoi na 80 stopni a jak był podpinany komp sprawdzić błędy dodam że oryginał a nie jakaś china i nie pokazało żadnego błędu termostatu wystarczy go wymienić czy to może być jakaś inna przyczyna czekam na info z góry dzięki Edytowane 10 Marca 2016 przez kedo666
pepik Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 błędu termostatu to Ci raczej nie pokaże vagiem możesz sprawdzić temperature płynu np. i porównać z tym co jest na zegarach sprawdź czujnik temperatury potem wymieniaj termostat
kedo666 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) błędu termostatu to Ci raczej nie pokaże vagiem możesz sprawdzić temperature płynu np. i porównać z tym co jest na zegarach sprawdź czujnik temperatury potem wymieniaj termostat Dzięki nie wiedziałem sprawdzę to Wymiana termostatu powinna pomóc No dzięki ale pierw zrobię jak kolega wyżej mówił sprawdzę ten czujnik a ile może kosztować taki czujnik w aso ktoś kupował ostatnio ? Edytowane 10 Marca 2016 przez kedo666
rafal_sz85 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Oryginalny czujnik temperatury w aso to ok 110 zł, termostat podobnie tylko dochodzi do tego jeszcze oring za 9zł
woergi Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Wymień termostat i będzie dobrze. Wątpie żeby czujnik był walnięty. Termostat najlepiej ori, tak polecają. Ja do siebie wsadziłem Wahlera, narazie działa
WaleryzMoldawii Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 BEHR kosztuje 40 zl, oryginal (pomaranczowe pudelko).
Rekomendowane odpowiedzi