ravv90 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Witam. Mam spore falowanie obrotów, jako że na komputerze wyskoczył mi przepływomierz, chciałbym również wymienić przewód odmy skrzyni korbowej do pokrywy zaworów (tak mi się przynajmniej wydaje że ta część się tak nazywa, jest na foto) ponieważ rurka jest już poklejona jakimiś taśmami, nie ma szczelności. Zadałem zapytanie do sklepu o tę część, niestety jej nie mają, ale zaproponowali zamiennik w postaci przewodu podciśnieniowego układu hamulcowego (??!!), czy to naprawdę moze być zamiennik? Jeśli nie, to ma ktos może namiar na taką część? Audi A4 B5 74kW 1996r, 1,6 Edytowane 10 Marca 2016 przez ravv90
szper11 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 http://www.czesciauto24.pl/oen/050133354?gadw=1&gadw=1&gclid=COqZ9eq_uMsCFaLacgodYBwGJQ
ravv90 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Czyli samego odpowietrzenia nie dostanę raczej, całą rurę wlotową muszę wymienić?
gregorbu Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Na Allegro sporo tego towaru - nowe i używane. A i zwykły przewód gumowy może być - tylko musi być szczelny.
Rekomendowane odpowiedzi