CiachoO84 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Witam mam problem z drzwiami kierowcy slychac wszystko z zewnatrz od jakiegos czasu... nie wiem czy drzwi sie opuscily czy sama gora drzwi odeszla... moze ktos mial problem z drzwiami?? poradzil sobie ktos z tym problemem ??
Lukasz_89 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Witam mam problem z drzwiami kierowcy slychac wszystko z zewnatrz od jakiegos czasu... nie wiem czy drzwi sie opuscily czy sama gora drzwi odeszla... moze ktos mial problem z drzwiami?? poradzil sobie ktos z tym problemem ?? Ja również posiadam taki problem w swoim aucie od dłuższego czasu. Z początku myślałem, że sworznie się mogły wyrobić co skutkowało by luzem w drzwiach podczas podnoszenia ich do góry. Luzów brak. Podobno jest możliwość wyregulowania drzwi na zawiasach.
CiachoO84 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 no wlasnie ale nikt nic nie wie szkoda bo szukal bym porady moze sa jakies zestawy naprawcze
iwadrian Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Jest mozliwość regulacji drzwi na zawiasach. Luzujesz śruby mocujące i ustawiasz.
Romeck Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Możliwa jest również regulacja (podniesienie) samej ramki drzwi razem z szybą http://a4-klub.pl/index.php?/topic/286120-regulacja-ramki-wokol-szyby/ Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi