CreShu Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Było kilka tego typu tematów ale nie ogarnąłem nadal co z czym się je... Tak więc posiadam audi a4 b5 97r. posiada oryginalne radio concert II i system BOSE, 2 glosniki z przodu + sykacze, 2 z tyłu + sykacze, 2 na półce i wzmacniacz w bagazniku. Jako że takowe radio mi zaczyna się psuć i mialem dość słuchania radia FM postanowilem wymienić radio. Wlozylem nieoryginalne radio normalnie podswietlenie bylo, radio sie wlaczylo ale glosu zero, zadne glosniki nie graly. Czytalem ze trzeba kupic jakies kostki mini iso..jakies adaptery. Tak więc moze ktos mi tak na chłopski rozum napisac co mam kupic zeby to gralo ? Dzieki z gory I jeszcze jakioe radyjko polecacie zeby komponowalo sie kolorami (jakaś czerwien itp) tak do 400zł. Edytowane 12 Marca 2016 przez CreShu
Marek24 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 ja do siebie kupiłem http://allegro.pl/interfejs-bose-do-audi-a4-a6-a8-tt-tyl-przod-i-sub-i5110982123.htmldo tego ramki radiowe i wzmacniacz antenowy montaż banalnie prosty wpinasz wszystkie kostki do siebie a niebieskie kable od anteny i interfejsu w iso plus od radia i gra jak będziesz miał problemy gdzie masz plus w radiu w zależności od firmy dzwonisz do sklepu i gość ci wszystko tłumaczy ot cała filozofia , cały zestaw z przesyłką mnie wyniósł 120 zł
CreShu Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) O widzisz wielkie dzieki wszystko jasne Tyle szukania na darmo a tu cała wiedza zawarta w kilku zdaniach Witam. Odświeżam temat. Kupiłem coś takiego http://allegro.pl/adaptor-systemu-aktywnego-audi-bose-iso-mini-iso-i6041454628.html. Wszystkie głośniki grają lecz gdy ustawię regulację przód tył na środku to wydobywa się dziwny dzwiek, gdy ustawię na sam tył lub przod to gra wszystko lecz nie ma takiego konkretnego basu jak bylo na radiu oryginalnym. Gdy podgłośnię i podkręcę bas na maxa słychać taki płaski dźwięk , tum tum tum. Jakby bas był ale głośniki total tandeta Dodam, że została jedna wolna wtyczka czerwona wtyczka do której idą 3 kable : fioletowy, czarno-czerwony i niebiesko-zółty? zaś z tej przejściówki mini iso został czarny kabelek który był luźny i ma kółeczko żeby zakręcić na śrubce jakby masa. Lecz gdy dotknę masy robi się zwarcie w głośnikach. Wie ktoś co zrobić aby powrócił bas? Do zamknięcia. Sam doszedłem co i jak z tymi kablami i działa ładnie. Edytowane 23 Marca 2016 przez CreShu
Rekomendowane odpowiedzi