maluch16290 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Witam serdecznie, dziś zdjalem gorna obudowę rozrządu żeby zobaczyć czy mój pasek da radę jeszcze troszkę bo dopiero zamówilem części, i zauważyłem że górne kolo przy kręcone do walka trochę lata, powiedzmy ma odchylenia jakieś 2 mm, czy to jest krzywy wałek czy źle skręcone? może jakis mechanik tam grzebal? Ja nie mam pojecia czy coś było robione żeby ściągając aż te kolo, auto mam ponad rok imoj ojciec jeździł nim 4 lata, więc zapewne te 5 lat jeździ z tym kopnietym kołem na wałku, proszę o podpowiedz, może miał ktoś kiedyś taką sytuacje, będę zmieniał rozrząd to może i przy okazji zrobilbym z tym porzadek Edytowane 13 Marca 2016 przez maluch16290
lukasz51237 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Zrób może jakąś fotkę. Pasek Ci zbiera?
maluch16290 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Nie zrobię fotki bo zauważyłem to podczas pracy silnika, koło jak się kreci to ma taki maly odchyl że 2mm najmocniej widać na srubie. Na pasek nie ma wpływu żadnego, nic nie ociera
Rekomendowane odpowiedzi