Jarecki1978 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 witam panowie w zeszły piatek odebrałem moje audi z warsztatu po wymianie rozrzadu po odpaleniu samochodu zapaliła mi sie inspekcja płynu chłodniczego na głównym wyswietlaczu jak przekrecam zapłon wszystko jest ok a po przejechaniu jakis 100 m kontrolka znowu 3 razy zapiszczy i sie swieci płyn chłodniczy jest ok , moze trzeba to jakos odpowietrzyc? bardzo prosze o porade
mateogda Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Na początek może sprawdź wtyczkę pod zbiorniczkiem wyrównawczym.
Jarecki1978 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 achajeszcze jedno po podłaczeniu komputera wyskoczył bład 17698 czyli czujnik G83 temperatury płynu chłodzacego- wyjscie z chłodnicy- za duza wartosc sygnału panowie przetłumaczcie mi to i powiedzcie jak to usunąc nadmieniam ze stało sie to wszystko po wymianie rozrzadu nic takiego wczesniej sie nie pojawiało
mateogda Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 No to sprawdź czy czujnik na chłodnicy jest podłączony (na dole po stronie kierowcy jeżeli dobrzepamiętam). Chłodnice do rozrządumusieli zdjąć, może zapomnieli podłączyć czujnika.
Jarecki1978 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 ok dzieki kolego pan mechanik zapomniał podpiac wtyczki pod zbiorniczkiem wyrównawczym wpiąłem kostke i jest gitara dzieki serdeczne i pozdro
Rekomendowane odpowiedzi