Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stale świecąca kontrolka rezerwy paliwa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeglądając forum nie znalazłem takiego przypadku. Rozładował się w aucie akumulator ( rozładowanie też dziwne bo po 10 minutach ładowania już był naładowany po czym ponownie padł i znowu po kilku minutach było ok). Po naładowaniu i odpaleniu usłyszałem sygnał rezerwy paliwa i zaświeciła się kontrolka która świeci teraz cały czas pomimo połowy zbiornika. Wskazówka w ogóle nie drgnie, natomiast robiąc test zegarów działa normalnie. Może ma ktoś z was co może być przyczyną ?

Edytowane przez r7adek

Opublikowano

Ile lat ma ten akumulator ? To raczej nie możliwe aby padł, w 10 minut się naładował i znowu padł.

Opublikowano

Witam, przeglądając forum nie znalazłem takiego przypadku. Rozładował się w aucie akumulator ( rozładowanie też dziwne bo po 10 minutach ładowania już był naładowany po czym ponownie padł i znowu po kilku minutach było ok). Po naładowaniu i odpaleniu usłyszałem sygnał rezerwy paliwa i zaświeciła się kontrolka która świeci teraz cały czas pomimo połowy zbiornika. Wskazówka w ogóle nie drgnie, natomiast robiąc test zegarów działa normalnie. Może ma ktoś z was co może być przyczyna

odepnij na chwile akumulator i wszystko bedzie ok z wskaznikiem paliwa

Edytowane przez kuki1987

Opublikowano
  • Autor

Ile lat ma ten akumulator ? To raczej nie możliwe aby padł, w 10 minut się naładował i znowu padł.

U mnie jest rok. A ile ma lat to nie wiem.

Witam, przeglądając forum nie znalazłem takiego przypadku. Rozładował się w aucie akumulator ( rozładowanie też dziwne bo po 10 minutach ładowania już był naładowany po czym ponownie padł i znowu po kilku minutach było ok). Po naładowaniu i odpaleniu usłyszałem sygnał rezerwy paliwa i zaświeciła się kontrolka która świeci teraz cały czas pomimo połowy zbiornika. Wskazówka w ogóle nie drgnie, natomiast robiąc test zegarów działa normalnie. Może ma ktoś z was co może być przyczyna

odepnij na chwile akumulator i wszystko bedzie ok z wskaznikiem paliwa
Ok zobaczę jeszcze ten sposób.
Opublikowano

Wyciagnij i wsadz bezpiecznik numer 15

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pomoc, pomogło.