Piosal91 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Witam! chcę wymienić u siebie tylne lampy (ori) na Ledowe, polecacie coś konkretnego? jakaś firma? sprzedawca?co myślicie o tych? http://allegro.pl/audi-a4-sedan-b5-94-00-lampy-tyl-led-smoke-tuning-i5707755401.html chyba, że jest ktoś kto przerabia? koniecznie dymiona białą szybka
Ever Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 kolega z forum przerabia, sprawdź w dziale sprzedam
michal_g84 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 nie wiem czy w tych też tak jest ale większość tych lamp ma obudowę czerwoną klosza, co powoduje że po zamontowaniu widać czerwoną ramkę. Niestety nikt chyba nie pomyślał że jak ktoś nie ma czerwonego auta to będzie to średnio wyglądać
Piosal91 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 nie wiem czy w tych też tak jest ale większość tych lamp ma obudowę czerwoną klosza, co powoduje że po zamontowaniu widać czerwoną ramkę. Niestety nikt chyba nie pomyślał że jak ktoś nie ma czerwonego auta to będzie to średnio wyglądać faktycznie byłoby to lipne jeśli widać czerwona ramkę. jest ktoś kto montował i ma pokazac zdjęcia?
Toskańczyk Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 U mnie na osiedlu ktoś ma w A6 wstawione z tyłu jakieś Ledy, tylko inny wzór ale jak dla mnie wygląda to tragicznie
Piosal91 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 U mnie na osiedlu ktoś ma w A6 wstawione z tyłu jakieś Ledy, tylko inny wzór ale jak dla mnie wygląda to tragicznie właśnie chodzi o to, że inne niż te co pokazałem nie wchodzą gre bo tak jak mówisz.. są tragiczne
Patrico9 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Kolega z forum http://a4-klub.pl/index.php?/user/67509-bidzio1/ ogarnia fajne lampy ledowe. Efekt jest taki --> Jeśli będzie 5 osób chętnych to zrobi coś takiego, koszt poprzedniego zestawu to 110zł.
Toskańczyk Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Zapytaj się sprzedawcy czy nie ma zdjęć jak świecą Ta A6 u mnie ma coś takiego, także jakby kiedys ktoś coś to nie polecam http://allegro.pl/lampy-tyl-led-do-audi-a6-c5-avant-kpl-1997-2004-i6033945896.html
Piosal91 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Zapytaj się sprzedawcy czy nie ma zdjęć jak świecą Ta A6 u mnie ma coś takiego, także jakby kiedys ktoś coś to nie polecam http://allegro.pl/lampy-tyl-led-do-audi-a6-c5-avant-kpl-1997-2004-i6033945896.html to faktycznie jest porażka. pytałem, ale wiadomo sprzedawca będzie zachwalać itd, dlatego pytam tutaj bo może ktoś już ma lub widział na żywo:) Kolega z forum http://a4-klub.pl/index.php?/user/67509-bidzio1/ ogarnia fajne lampy ledowe. Efekt jest taki --> Jeśli będzie 5 osób chętnych to zrobi coś takiego, koszt poprzedniego zestawu to 110zł. wygląda to ciekawie, pomyślę
Fenrir Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Moim zdaniem najładniejsze lampy ledowe to takie jak wkleiłeś:Według mnie są ładniejsze niż polifty bo mają głębszą czerwień, nie są takie przyblakłe jak ori. Jeśli chodzi o biały pasek to możesz go okleić folią, jeśli nie kupisz dymionych, koszt 5zł. Ja kupiłem auto z ledami Dectane, takimi: Środkową część okleiłem folią, wygląda to u mnie tak: Co do tych ostatnich ledów, sam mam mieszane uczucia. Osobiście bym ich nie zakładał gdybym miał wybór, ale jak już są to raczej zostaną bo tragedii moim zdaniem nie ma. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Fenrir
jacek 3773 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez jacek 3773
szakal222 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Mi tam sie podobaja ale niektore ,sam mam w b6 i fajne sa ,duzo ludzi tez mowi ze im sie podoba i rzadko spotykane ,musze sobie tylko je przyciemnic bo sa lexus look a to mi srednio sie podoba ,wszystko kwestia gustu,to wlasciciel ma sie z nich cieszyc ,a nie inni
Fenrir Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To też zależy jak auto jest zrobione. Jedne lampy będą bardziej pasować do jasnego auta, inne do ciemnego. I tak na pewno lepsze takie ledy niż typowe lexusy albo z jakimiś wymyślnymi kółkami w kloszu. Ja tak się tylko zastanawiam czy zamiast tego środkowego ledowego "U", nie podłączyć na pozycje przeciwmgłowych z rezystorami żeby świeciły słabiej niż stopy. W tym srebrnym którego zdjęcie dałem wyżej palą się stopy, przeciwmgłowe są na samym dole i wyglądają nie najgorzej jak się świecą.
szakal222 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja mam tylko jeden odblask czerwony reszta zarowki ,takie dla sciemy wstawili ,bo o dziwo lampy maja chomologacje ,auto mam granatowe wiec sie mocno odcinaja ,i wlasnie to mi nie pasi
Rekomendowane odpowiedzi