adrian1984w Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Polecam najlepszego lakiernika, blacharza na Włocławek i okolice. http://www.autonaprawa-rosiak.pl/blacharstwo-lakiernictwo-wloclawek/ W ofercie maja naprawy bezgotówkowe z OC i na czas naprawy dają auto zastępcze. Szef firmy to umie lepiej dobierać kolor niż komputer. Sam byłem świadkiem jak pracownicy pomalowani samochód marki Bmw i on zauważył jakieś różnice i kazał na nowo malować. Co ich cec**je to jakość wykonania usługi i słowność. Na co się umawiają to robią. Sam fakt że używają bardzo dobrych farb marki sikkens sam za siebie mówi. Mi ostatnio moje audi A4 B5 robili: 1) Dach cały malowany: ktoś mi polał kwasem i wyszły wżery - w sumie paskudna sprawa. 2) Klapa tylnia to samo. 3) zderzak przedni; 4) maska; 5) błotniki przednie; 6) zderzak tył; 7) drzwi do połowy od kierowcy (problem z rdzą); 8) błotnik tylni lewy. I po tym zabiegu wyszło super. Lakier dobrany w punkt. Chętnie udostępnię zdjęcia zainteresowanym efektem ich prac. Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek: 7.00 - 16.00 Sobota: 7.00 - 13.00 Adres: Nowa Wieś 2b 87-853 Kruszyn K/Włocławka , woj. kujawsko-pomorskie Właściciel tel.: 510-111-388 Kierownik tel.: 797-598-741 E-mail: [email protected] Edytowane 20 Marca 2016 przez adrian1984w
Wotek2 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Szef firmy to umie lepiej dobierać kolor niż komputer- Adrian nie ma takiego czegoś jak dobór koloru komputerowy
adrian1984w Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 A słyszałeś o komputerowych systemach doboru koloru?
Wotek2 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Nie ma takiego czegoś ale w w poście wyżej tak napisałeś chyba że ja zle widze.
adrian1984w Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Nie ma takiego czegoś ale w w poście wyżej tak napisałeś chyba że ja zle widze. Ja napisałem "Szef firmy to umie lepiej dobierać kolor niż komputer" Czyli miałem na myśli właśnie komputerowy systemem doboru koloru. Pierwszy lepszy link http://www.lakiernik.com.pl/poradnik/44.html .
Wotek2 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Chyba że miałeś na myśli spektrofotometr Pozdrawiam.
adrian1984w Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Generalnie chodzi mi to ze szef firmy umie dobrze dobierać kolory.
adrian1984w Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nie dawno zrobiłem pomiary grubości lakieru elementów robionych przez serwis i jestem bardzo miło zaskoczony. Wyszło mi 120-140 mikronów. Zresztą całe auto w oryginale. Brawo serwis
grzegorz42 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Niedawno i ja trafiłem do Auto Serwis Rosiak i przyznam, że miałem obawy, bo pierwszy raz korzystałem z usług warsztatu blacharsko-lakierniczego, a wiadomo ile na rynku jest tzw. partaczy. Tutaj jednak muszę przyznać, że zostałem obsłużony na poziomie, którego nie oczekiwałem tj. konkretny kontakt, miła obsługa, wszystko jasne, no i praca wykonana tak, że mucha nie siada. Trafiłem do serwisu przez stłuczkę, a naprawa była realizowana w ramach ubezpieczenia OC. Dostałem od serwisu z Nowej Wsi samochód zastępczy na czas wykonania prac co było dla mnie dość ważne, bo brak auta byłby sporym problemem. Podsumowując: moje A4 zostało odpicowane, jestem zadowolony i z czystym sumieniem polecam Auto Serwis Rosiak.
Brown68 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ogólnie to chyba opiniami nie ma co się sugerować. Każdy mechanik ma jakieś negatywne opinie.
Wieszcz667 Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgodze się z Tobą, każdy z nas inaczej wyobraża wykonanie usługi, jak człowiek się rozczaruje to od razu dają negatywy.
Rekomendowane odpowiedzi