animal_dub Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Panowie szybka piłka. Mam b5 w tedeiku 90km, kupiłem dodatek liqui moly do diesla, wlałem, zatankowałem do pełna, a w domu czytam ze to dali mi dodatek do common rail. Coś się może stać ? Dziękówa za szybkie odpowiedzi
--Rafcio-- Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ten motor jest pancerny więc możesz spać spokojnie.
lukasz51237 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Czegoś byś nie nalał to wszystko przemieli Zecior
animal_dub Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No ok, to spokojna moja głowa. A wyczyści chociaż coś przy okazji? Haha
lukasz51237 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Coś tam poczyści A dlaczego to wlałeś? Masz jakieś problemy z autem?
animal_dub Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 wiesz co, chciałem zeby te wtryski coś tam poczyściło bo autko swoje lata ma i na pewno jakiś syf tam jest. A swoją drogą to coś nie idzie to auto, zdjąłem egr wyczyściłem i ile dałem rady to kolektor bez zdejmowania to wyskrobałem z niego i coś delikatnie lepiej sie zbiera. Swoją drogą da się w przydomowych warunkach z podst. narzedziami jakoś wyciągnąć kolektor zeby co wyczyścić? Jakieś tanie sposoby na poprawienie dynamiki ?
Rometer Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 wiesz co, chciałem zeby te wtryski coś tam poczyściło bo autko swoje lata ma i na pewno jakiś syf tam jest. A swoją drogą to coś nie idzie to auto, zdjąłem egr wyczyściłem i ile dałem rady to kolektor bez zdejmowania to wyskrobałem z niego i coś delikatnie lepiej sie zbiera. Swoją drogą da się w przydomowych warunkach z podst. narzedziami jakoś wyciągnąć kolektor zeby co wyczyścić? Jakieś tanie sposoby na poprawienie dynamiki ? Chiński chip box
Rekomendowane odpowiedzi