Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zawieszenie 1be amortyzatory przód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie bo poszukuje przednich amortyzatorów zamienników oryginałów 1be do 1,9TDI ,jakie polecicie żeby nie zrujnowały portfela a jednocześnie były,aktualnie samochód skacze jak żaba,czy nie zawracać sobie głowy i zamówić nowe pod zwykły zawias?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam mam pytanie bo poszukuje przednich amortyzatorów zamienników oryginałów 1be do 1,9TDI ,jakie polecicie żeby nie zrujnowały portfela a jednocześnie były,aktualnie samochód skacze jak żaba,czy nie zawracać sobie głowy i zamówić nowe pod zwykły zawias?

Mam ten sam dylemat. I co kolega zakupił czy nadal czeka na propozycje ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

czekam ale nikt nie jest w stanie mi doradzić,mam także dylemat jakie sprężyny kupić zamienniki 1be, chce nowe nie wytłuczone

Opublikowano

Ja bym brał coś takiego kolego http://allegro.pl/amort-przod-audi-a4-b5-sedan-kombi-monroe-sport-i5637706948.html

Opublikowano

czekam ale nikt nie jest w stanie mi doradzić,mam także dylemat jakie sprężyny kupić zamienniki 1be, chce nowe nie wytłuczone

Ja jak miałem 1.9tdi do niedawna to jeździłem na zwykłym, a potem przesiadłem się na 1be co prawda używane, ale różnica w prowadzeniu i komforcie ogromna.

O wiele lepiej czuć auto.. trochę sztywniej ale moim zdaniem komfort też na plus bo nie lubię jak podskakuje i się buja.

Aha i jeździłem na kołąch 17 calowych, po różnych drogach i tragedii nie było ;)

Opublikowano

Mam ten sam dylemat. I co kolega zakupił czy nadal czeka na propozycje ?

Oryginalne sprężyny 1be do 1.9 Tdi AFN z napędem na przód kosztowały 3 lata temu 360 zł sztuka w ASO(mówimy o przodzie). Amortyzatory wymieniałem z jakieś 2 lata temu a wybór padł na Sachs Advantage numer katalogowy 557839 - do tej pory sprawują się bardzo fajnie i moim zdaniem dają radę :)