prezes4reral Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam, mam goraca prosbe moze ktos juz mial podobny problem, padlo mi 3cie swiatlo stop.....przerywalo tzn raz lapalo raz nie i na desce wyswietala sie inf. BREMS LICHT / CENTRE BRAKE LIGHT teraz wgl juz nie ma 3ciego swiatla stop - nawet na sekunde sie nie zapala.. podlaczylem VAGA i takie cos wyszlo Address 09 ------------------------------------------------------- Controller: 8E0 907 279 E Component: int. Lastmodul RDW 0305 Coding: 00001 Shop #: WSC 63351 1 Fault Found: 01503 - Bulb for 3rd Brake Light (M25) 57-00 - Electric Circuit Failure Address 37 ------------------------------------------------------- Controller: 8E0 035 192 B Component: RNS 4.2 H06 BNO 0102 1 Fault Found: 00862 - Antenna for GPS Navigation (R50/R52) 36-00 - Open Circuit gdzie moze byc zwarcie? rozebralem gore klapy , wyciagnalem swiatlo stop , wyjalem wtyczke wlozylem i nadal to samo, sprawdzilem przy zawiasach kable wygladaja na cale . Nie mam niestety na dzien dzisiejszy probnika zeby sprawdzic gdzie jest zwarcie, Moze ktos juz mial podobny problem. najlepiej pisac na maila: [email protected] bede bardzo wdzieczny za pomoc.
SweetSquid Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sprawdź czy masz napięcie na kostce jak wciśniesz hamulec. Jeśli tak to powinno to Ci pomóc: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/245294-naprawa-trzeciego-swiatla-stop-avant-czyli-jak-zaoszczedzic-200zl/
prezes4reral Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 a jezeli go nie ma?w poniedzialek to sprawdze.....zwroc uwage ze prad nie dochodzi do swiatla stop jak i anteny gps link ktory podeslales widzialem juz wczesniej na podstawie zamieszczonych tam zdjec rozebralem plastiki zeby dostac sie do kabli..ale dzieki za zainteresowanie
Rekomendowane odpowiedzi