darusch Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam.Oddaje swoje felgi do regeneracji i ponownego lakierowania. Siedmioramienny s-line.Zastanawiam się na jaki kolor pomalować felgi. Co pasowałoby najlepiej do białego ibisa?Po głowie chodzi mi głównie ciemny kolor. Czarny mat lub połysk. Ewentualnie grafit.Może ktoś posiada takie felgi w innym kolorze przy białym aucie i zechce się pochwalić?
grzes283 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Do białego czarny jak najbardziej. ....z resztą mi do zawsze czarne felgi się podobają. Choć grafit tez mocno przykuwa oko. Osobiście robił bym w połysk. Matowe średnio dobrze się czyści i nie ma lustra po dobrym czyszczeniu autka. Przerabiałem czarny mat u siebie i nie polecam. Z połysku byłem bardziej zadowolony.
bodas Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Sam mam ten wzór i najbardziej mi się podoba w kolorze gun metal lub całe wypolerowane.
darusch Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Też mi najbardziej podchodzi czarny połysk. Znalazłem jedno zdjęcieTrochę inna felga ale chodzi mi o kolor. S5 z grafitowym matem.U mnie występuje pakiet czerń. Do tego chciałbym polakierować obudowy lusterek na czarno.Myślę że efekt będzie dobry
Rekomendowane odpowiedzi