escalade22 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Czy każde audi a4 w wersji quattro powinno mieć znaczek quattro z przodu i z tyłu. Mnóstwo jest ogłoszeń, że niby wersja quattro, a z przodu na grillu nie ma takowego znaczka, co ciekawe z tyłu jest. Czy to oznacza, że auto było bite, czy może wychodziły takie wersje? A jak to jest u Was ?
ykk Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Jak bylo quattro to i byl znaczek z przodu. Niekoniecznie bite. Np mogl sie komus sposobac znaczek..
Cuber Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja nie mam znaczka ani z przodu ani z tyłu Wszystko chyba zalezne od tego jak ktoś sobie konfigurował autko podczas zakupu :gwizdanie:
zbychzz Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 nie zawsze w quattro jest znaczek, po za tym niektórzy go specjalnie wyciągają . Ja mam znaczek na przedzie ale z tyłu nic.
OLO_GDA Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 ja mam z przodu S-line, z tylu czysto, quattro mam na listwie w srodku przed pasazerem...
kepasa Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 zależy od konfiguracji początkowej, w niektórych modelach jest na listwie wewnątrz nad schowkiem... ale też nie we wszystkich... gorzej jak napis jest a jest ośka
Marek12 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 W katalogu jest wzmianka, że oznaczeń zewnętrznych może na życzenie klijenta nie być! Ale w środku na listwie nad schowkiem to chyba zawsze są
marcin j Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 W katalogu jest wzmianka, że oznaczeń zewnętrznych może na życzenie klijenta nie być! Ale w środku na listwie nad schowkiem to chyba zawsze są odnośnie wnętrza to jestem prawie pewny , że montują zawsze , jeżeli jest quattro.
mroova81 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Tak zgadza się: w środku jest zawsze, a przód/tył można zamówić bez i jest wtedy do tego specjalny kod na wlepce, oznaczający że samochód bez oznaczeń/znaczków. Oczywiście jeżeli jest ta opcja, to nie ma także silnika na klapie. Ja właśnie tak mam
Rekomendowane odpowiedzi