Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Piecowe przyciemnianie szyb Gdzie i za ile ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko straszą z tym zrywaniem.Nikt nie zrywa tej folii przy nich,a jedyne co to mogą Ci kazać w garażu zerwać i zgłosić się do stacji diagnostycznej na przegląd.Jedziesz na stacje z przyciemnionymi szybami,a owód i tak Ci oddadzą :hi:

Opublikowano

No i u ciebie to bardzo ładnie wygląda wszystkie szyby masz przyciemnione w jednakowym stopniu ?

ja mam tył bardzo mocno a przód najjaśniejsza jaką obecnie miał ten gość co mi robił ścieme za komplet dałem 600

Opublikowano

Tak tylko straszą z tym zrywaniem.Nikt nie zrywa tej folii przy nich,a jedyne co to mogą Ci kazać w garażu zerwać i zgłosić się do stacji diagnostycznej na przegląd.Jedziesz na stacje z przyciemnionymi szybami,a owód i tak Ci oddadzą :hi:

To zależy na jakiego policjanta trafisz. Jak na służbistę to nic nie wskurasz i przy nim będziesz musiał zrywać. Nowak_zg wie coś o tym :tongue4:

Opublikowano

A i na stacjach diagnostycznych chłopaki już dygają :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema ja też myśle o folii tylko gdzie i za ile(nie chciałbym przepłacic) w wawie miałbym to zrobić prosze o jakieś rekomendacje!!!

Opublikowano

Panowie

mozecie przyciemnic szyby folia ale tylko tylne boczne i tylnia... przednich bocznych zgodnie z obowiazujacymi przepisami folia nie mozna... przepisy te mowia rowniez o przepuszczalnosci swiatla tj. min80% dla szyby przedniej czolowej i min75% dla szyb przednich bocznych. jak sam kiedys robilem sobie pomiary na SKP to okazalo sie ze przednie boczne moglem przyciemnic jeszcze o 3% - czyli byloby praktycznie bez roznicy... przednia moglem o 1%

tak wiec jesli juz ktos chce przyciemniac to doradzam wszystkie folia bo wtedy bedzie fajnie wygladac a w razie czego zapytajcie sie kolege nowak_zg jak szybko zdzierac folie z przednich przy misiaczkach :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 10:12_________________________________________________Dibo - jak trafisz na sluzbiste to CI dowod zabierze... ten ktory bedzie wporzadku kaze Ci zdzierac folie :cool1:

Opublikowano

Dibo - jak trafisz na sluzbiste to CI dowod zabierze... ten ktory bedzie wporzadku kaze Ci zdzierac folie

Zawsze możesz trafić na takiego co Ci pomarudzi i machnie ręką na folie :tongue4:

Opublikowano

no wiadomo - w cuda trzeba wierzyc :naughty:

Opublikowano

no wiadomo - w cuda trzeba wierzyc :naughty:

Spotkałem się już z takimi cudami :tongue4:

Opublikowano

ja tez... ale nie z szybkami bo takowych sciemnionych nie posiadam i raczej nie chce... fajnie wyglada ale cofanie w nocy makabra :thumbdown:

Opublikowano

Co do cofania to przyznam Ci rację :wink4:

Opublikowano

mozna sie przyzwyczaic... tragedii nie ma :tongue4:

ja polecam wszystkie przyciemnic :)

Opublikowano

A potem się użerać z mundurowymi :tongue4:

Opublikowano

olac ich :P

Opublikowano

olac ich :P

W wakacje pod Poznaniem mnie zatrzymali i Pan wyciągnął miernik i zmierzył ilość przepuszczanego światła :shocked: . Nie wiedziałem, że u nas drogowka już takie urządzenia ma....

Ale odpuścili mi bo to było autko firmowe i tam były seryjnie przyciemnione, zmieściłem się w normie

Opublikowano

Takie mierniki od dawna u nas już mają :confused4:

Opublikowano

robcie folia ... piec to chu*nia ;]

dlaczego ... kiedys juz wyjasnialem ( nie chce mi sie szukac w moich starych postach )

pozatym jak zrobicie ladny piec to i tak przekroczycie dopuszczalna wartosc przepuszczalnosci swiatla

ja zdzieralem 5 razy folie w ciagu roku ( 4 razy w ciagu pol roku ) ( 3 razy w ciagu miesiaca ) ( 2 razy w jeden weekend ) i co .... nie poddaje sie ;)

Opublikowano

dlaczego ... kiedys juz wyjasnialem ( nie chce mi sie szukac w moich starych postach )

pozatym jak zrobicie ladny piec to i tak przekroczycie dopuszczalna wartosc przepuszczalnosci swiatla

ja zdzieralem 5 razy folie w ciagu roku ( 4 razy w ciagu pol roku ) ( 3 razy w ciagu miesiaca ) ( 2 razy w jeden weekend ) i co .... nie poddaje sie ;)

Widocznie chłopaki są bardziej wygodni i leniwi niż Ty :wink4:

Opublikowano

Dalej przyciemniłeś przednie szybki ? :naughty:

Opublikowano

byłem świadkiem na mikołajki jak kolegę zatrzymali, przód miał naprawdę minimalnie przyciemniony, powiedzieli, że albo dowód zabierają albo zdziera folie....no i zdarł. Jak dla mnie bez sensu przyciemniać przód i jeździć z myślami, że zaraz będę zrywał.....