Buchcio080 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam. Jak w temacie... w samochodzie kolegi audi zgasło na skrzyżowaniu i nie chciało odpalić. Zepchneli je na pobocze i gdy przyjechałem zobaczyć co się stało od razu zauważyłem że pompa w baku nie pracuje. Auto przyjechało na ławecie do niego na plac. Dzisiaj próbując zlokalizować problem, zauważyłem że gdy robie "test wyjść" silnika przekaznik się załącza i prąd na wtyczce jest. Po podpięciu do pompy paliwa nagle okazuje się, że zaczęła działać i auto mi odpaliło. Tak więc jest możliwe że pompa się kończy? Czy może coś innego skutkowało tym że nie chciała się załączyć? Dodam że auto w quattro choć chyba to dużo nie wnosi do tematu.
hornet Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak macie jak podmienić to podmieńcie pompę.
rachmistrz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 wygląda jak by się pompa kończyła, w niej są szczotki węglowe, dlatego jak sie konczy to w zaleznosci jak się ustawią to pompa może nie działać.
Buchcio080 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Aha. Czyli allegro czy ktoś ma oryginał na zbyciu?
hornet Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 ja bym kupował nową bo z używkami nigdy nic nie wiadomo
Buchcio080 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Nowa 900zł pieeburga czy jakoś tak A kosz sklejony rozebranie trochę ciężkie. Nie tak jak w a4 b6.
Rekomendowane odpowiedzi