airbob Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 A może lepiej przeczytać co człowiek pisze zanim się go opierniczy. Mam taki sam problem jak yogivw tylko że w chorusie. Dokładnie taki sam objaw czyli reset po zatwierdzeniu poprawnego kodu. Przy niepoprawnym kodzie jest wszystko ok czyli zlicza nieudane próby i czeka ponownie na kod.
yogivw Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 trzeba dłużej przytrzymać przyciski TP i RDS aż do pojawienia sie napisu SAFE na wyświetlaczu i wpisać kod cyframi 1,2,3,4, następnie przytrzymać TP i RDS i powinno zagrać. trudno przeczytac watek - stary jak kotlet od tesciowej na swieta moja tesciowa dobrze gotuje wiec nie oceniaj wszystkich po sobie.. napisalem ze kombinacja klawiszy wywoluje mozliwosc wpisania kodu, niestety nie potwierdza po jego poprawnym wpisaniu... jesli mozesz cos wniesc w temacie a nie rozumiesz, daj znac, doprecyzuje z pozdrowieniami, yogi[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 08:22_________________________________________________rzeczywiscie nikt nie mial problemu z odblokowaniem radia poprawnym kodem? nie spotkaliscie sie z czyms takim?
airbob Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Podstawiałem inne softy nic to nie dawało. Moje radio poszło na części.
Rekomendowane odpowiedzi