seweryn000 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Chcę wymienić sobie kratki boczne wentylacyjne na te z srebrną ramką, tylko mam pytanie. Czy można przełożyć same ramki? Czy muszę szukać podświetlanych kratek.
devilosek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udało ci się??Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
devilosek Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Prosta sprawa jednak z tą wymiana tych ramekWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
tomi790 Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Jak wyciągnąłeś kratkę nawiewu pasażera? Czym to najlepiej zrobić żeby nic nie popsuć? Które wyjmaki zadtosować do tego?
devilosek Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Metoda prób i błędów ale najlepsze wyjmaki bo mocno to siedzi ale da się Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
iwadrian Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 W bocznych ściankach kratek są otwory. Wystarczy mieć stalowy drut a la szprycha od roweru zagięty w haczyk, zaczepić o otwór w kratce i mocno pociągnąć.
Rekomendowane odpowiedzi