narkil Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Witam. Chciałbym wymienić uchwyt boku kierowcy i jego elementy (sterowanie szybami i lusterkami). Jeżeli chodzi o sam uchwyt to muszę prawdopodobnie zamówić jeden z poniższych: http://allegro.pl/nowy-uchwyt-nakladka-panel-drzwi-audi-a4-b6-b7-aso-i6075583264.html http://allegro.pl/nowy-uchwyt-nakladka-panel-drzwi-audi-a4-b6-b7-aso-i6075730854.html I tutaj moje pytanie, bo mój uchwyt przy części sterowania lusterkami wygląda tak: http://www.directupload.net/file/d/4351/lhwv278f_jpg.htm Wydaje mi się że nie mam podgrzewanych lusterek, ale na dole jest jakieś kółeczko w którym mógł kiedyś być jakiś symbol albo po prostu mogło być puste ?? Ktoś mógłby mi podpowiedzieć które będzie pasować lub co/jak sprawdzić żeby się upewnić że podgrzewanych lusterek nie mam? Druga sprawa odnosi się do sterowania lusterkami. Wszędzie sprzedają sterowanie o numerze części 4F0959565A i tu podobny problem, czy jak nie mam podgrzewanych lusterek to czy to sterowanie które podobno to obsługuje nie będzie przeszkadzać? Pozdrawiam
muzin Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Podgrzewanie lusterek działa jak włączysz ogrzewanie tylnej szyby, to dodatkowe kółeczko z zamazanym symbolem to składanie lusterek. Podgrzewanie lusterek działa jak włączysz ogrzewanie tylnej szyby, to dodatkowe kółeczko z zamazanym symbolem to składanie lusterek. Lusterka mozemy skladac automatycznie poprzez obrocenie galki od ustawiania polozenia lusterek o 180 stopni w stosunku do pozycji zero.
narkil Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Posiada ktoś może numer części do pokrętła z opcją składania lusterek oraz uchwytu z odpowiednim obrazkiem ?
moglaj80 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 a zebys byl pewien czy sa podgrzewane wklady to wyjmij jeden i zobacz czy dochodza dwa kable od podbrzewania jak przekrecisz pokretlo od lusterek na ten symbool to sie skladaja ?
narkil Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 nigdy nie sprawdzałem, zobaczę dziś jak będę wracał z pracy. Musze poszukać jak wkłady wyjąć jeszcze ; )
muzin Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Posiada ktoś może numer części do pokrętła z opcją składania lusterek oraz uchwytu z odpowiednim obrazkiem ? Zadzwoń do sprzedającego z linków, które podałeś. Myślę, że bedzie mial taki panel w swojej ofercie
moglaj80 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 nigdy nie sprawdzałem, zobaczę dziś jak będę wracał z pracy. Musze poszukać jak wkłady wyjąć jeszcze ; ) najbezpieczniej odkrec dwie srobki od blendy lusterka i wtedy masz dostep ,masz pewnosc ze przy wyjmowaniu nie peknie wklad .
narkil Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Sprawdziłem - mam składane lusterka, nie mam ogrzewania. Odpowiedni numer części dla uchwytu bez grzania i z składaniem lusterek to jest 8E1867171C gdyby ktoś kiedyś szukał. Teraz jeszcze muszę ustalić numerek części dla pokrętła sterowania lusterkami.
muzin Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi