Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Czy BLB jest słabą jednostką ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a to macie własne przebiegi czy auta z de ?

bo ja tez mam 130 przebiegu ale sam nastukalłem dopiero 5 tys.. mam go od niedawna (pytanie co w nim w de się działo mam nadzieje ze nic) ;)

pozdro

Opublikowano

a to macie własne przebiegi czy auta z de ?

bo ja tez mam 130 przebiegu ale sam nastukalłem dopiero 5 tys.. mam go od niedawna (pytanie co w nim w de się działo mam nadzieje ze nic) ;)

pozdro

ja mam z DE ale serwis do samego końca więc 100% realny :)

Opublikowano
  • Autor

no ja tez :) ale co faktycznie z nim było i co się działo to tylko poprzednik wie miejmy nadzieje ze te problemy z BLB nie tycza się naszych ;):wink4:

Opublikowano

Ja również mam z DE od dwóch miesięcy :naughty: przebieg się raczej zgadza tylko z serwisem w ASO było różnie, bo niby w książce serwisowej pisze że był wymieniony rozrząd, a okazało się że nie był... :kwasny: niema co wierzyć we wszystko co pisze.

Opublikowano
  • Autor

Ja również mam z DE od dwóch miesięcy :naughty: przebieg się raczej zgadza tylko z serwisem w ASO było różnie, bo niby w książce serwisowej pisze że był wymieniony rozrząd, a okazało się że nie był... :kwasny: niema co wierzyć we wszystko co pisze.

powiem Ci ze u mnie podobnie pisze ze był wymieniony pasek no i teoretycznie wymienili ale bez rolki i pompy wodnej to tak jak by tego nie zrobili ...dramat... a dziwi mnie to bo w a4 trzeba cały przód ściągnąć wiec kupa roboty jest ... :no:

Opublikowano

powiem Ci ze u mnie podobnie pisze ze był wymieniony pasek no i teoretycznie wymienili ale bez rolki i pompy wodnej to tak jak by tego nie zrobili ...dramat... a dziwi mnie to bo w a4 trzeba cały przód ściągnąć wiec kupa roboty jest ... :no:

ja na szczęście nie miałem takiego problemu ponieważ kupiłem BLBka z 107 tys i sam zmieniałem przy 116 tys ...ale rzeczywiście jajca w biały dzień :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

koledzy pytanie bo mnie dziś zadziwiło jedno :confused4: chciałem się dodatkowo do wiedzieć o historii samochodu.. udałem się do ASO no i co się dowiedziałem, że taka informacja jest ukryta niedostępna dla osób spoza ASO i nie wydrukują mi jej :shocked:

W jaki sposób zdobywacie takie informacje?

na szczęście koleś był miły i przeglądnął cała historie i wszystko ok.. (jedyne co miał z grubszych rzeczy to wymianę pompowtryskiwaczy co nie wiem czy na plus czy nie :))

pozdrawiam

Opublikowano

wymiana PD pewnie na plus zawsze to nowe ...

ale dziwne że nie chcieli Ci wydrukować historii :mysli: pewnie nie mają płatnej usługi i nie chce im się ....

jest kolega na forum było poruszane który za 50 zl wysyła historie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jest kolega na forum było poruszane który za 50 zl wysyła historie :wink4:

masz może namiar na tego chłopaczka...

dzieki[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 18:14_________________________________________________ok znalazłem dzięki za info !!!

jak ktoś szuka to link (http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_historia_auta_na_podstawie_vin-t36404.15.html)

Opublikowano

spoko napisz co wyjdzie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ok :) tylko jak dostane i się nie załamie :kox: