BF10 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Witam, Panowie, pada mi pilot w kluczyku, mam tylko jeden, czy uda mi się dopasować inny bez otwierania mojego ? [emoji3] Nie bardzo chce go rozbierać by móc odczytać na jakich falach działa, bo boję się, że przestanie całkiem działać. Zastanawiam się nad kupnem kluczyka z B7 , każdy model pasuje? Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wihajster Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 przeciesz nie trzeba go rozkręcać zeby sprawdzic MHz i nr.pilota.rozsun go na 2 częsci
iwadrian Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Spokojnie drugi kluczyk dopasujesz ale musisz to zrobić za pomocą VAG-a. Musisz mieć kluczyk z taką samą częstotliwością.
BF10 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Opublikowano 15 Maja 2016 przeciesz nie trzeba go rozkręcać zeby sprawdzic MHz i nr.pilota.rozsun go na 2 częsci Czy jeśli dopasuje takie same MHz z B6/B7 to będzie hulało? Spokojnie drugi kluczyk dopasujesz ale musisz to zrobić za pomocą VAG-a. Musisz mieć kluczyk z taką samą częstotliwością. Dzięki za info
iwadrian Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 przeciesz nie trzeba go rozkręcać zeby sprawdzic MHz i nr.pilota.rozsun go na 2 częsci Czy jeśli dopasuje takie same MHz z B6/B7 to będzie hulało? Teoretycznie tak ale nie jestem pewien na 100%
BF10 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Gdyby ktoś wiedział na 100% proszę o odpowiedź. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ktoś wie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Maja 2016 przez BF10
Rekomendowane odpowiedzi