rba79 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam Chcialbym zamontowac glosniki w mojej B5 Avant poniewaz mam tylko w przednich drzwiach. Problem w tym ze w tlnych drzwiach w tapicerce niema nawet miejsca zeby cos zalozyc, trzeba by zmienic tapicerke albo wycinac dziure w obecnej. Gdzie najlepiej zalozyc glosniki pruc tylne drzwi i tapicerke czy moze w tylnej polce da sie jakos zamontowac, Jesli ktos ma jakies ciekawe pomysly,prosze o pomoc Pozdrawiam
_Solar_ Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 było juz na forum chyba moze cos takiego bedzie Cie interesowało http://forums.audiworld.com/a6/msgs/771073.phtml
skalarx Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam Chcialbym zamontowac glosniki w mojej B5 Avant poniewaz mam tylko w przednich drzwiach. Problem w tym ze w tlnych drzwiach w tapicerce niema nawet miejsca zeby cos zalozyc, trzeba by zmienic tapicerke albo wycinac dziure w obecnej. Gdzie najlepiej zalozyc glosniki pruc tylne drzwi i tapicerke czy moze w tylnej polce da sie jakos zamontowac, Jesli ktos ma jakies ciekawe pomysly,prosze o pomoc Pozdrawiam Ja założyłem w ori miejscach na głośniki. Sprawa jest prosta. Po zdjęciu tylnej tapicerki masz narysowane dokładnie jak wyciąć i w którym miejscu wywiercić otwory pod ori blendy. A ori blendy w ASO ok 45 PLN sztuka. Zakładasz, przypalasz plastikowe końcówki i jest
rba79 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wielkie dzieki panowie za pomoc:) Jeszcze tylko malo objasnienie co to jest ori? co to sa blendy? i co to jest ASO? wielkie thx pozdrawiam
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ORI = > Oryginalny ASO = > autoryzowany Serwis blendy => zaslepki
Rekomendowane odpowiedzi