PABLO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Jeśli jeszcze szukasz ledy to kup takie jak miał Trzeniu i przyciemnij je folią, efekt będzie
Siwy Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaczynam powoli działać na wiosnę. Na pierwszy plan chcę załatwić sobie koła i obniżyć auto. Poniżej ostatnie mody: oświetlenie led i ramki A4 Klubu - wnetrze - oswietlenie tablicy Sorry za słabą jakość zdjęć [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 09:54_________________________________________________Ledy w swiatlach pozycyjnych - w dzien (za slabo swieca chyba) - w nocy Przymiarka felg na lato - s-line 17" - RS6 18" Cos mi sie wydaje ze mam amory 1BR (Czaki powiedzial ze cos za wysoko stoi)
marcin_o23 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 :gwizdanie: widze kawałek swojej furki , szkoda że nie przymierzyłeś wtedy avusy
Siwy Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 szkoda że nie przymierzyłeś wtedy avusy jakos avus-y do mnie nie przemawiaja
MAGIC87 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 bierz 18 scie 17 d0 b5 moga byc ale w b6 juz jakies male sa
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 A to już kupiłeś ledy, myślałem że dopiero się przymierzasz do zakupu. Eee to przyklejaj pasek ciemnej folii na białą część lampy i ciesz się dymionymi ledami Ładne auto
Siwy Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 A to już kupiłeś ledy, myślałem że dopiero się przymierzasz do zakupu. jeszcze nie kupilem, ale jestem zdecydowany na nie Ładne auto dzieki
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Ciekawe jak będzie siedział na Eibach Pro Kit , myślę, że poprawa będzie i wtedy większe koło będzie
Siwy Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Ciekawe jak będzie siedział na Eibach Pro Kit , myślę, że poprawa będzie i wtedy większe koło będzie Mam nadzieje ze usiadzie rowno przod i tyl chociaz te 30mm[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 09:53_________________________________________________ Ciekawe jak będzie siedział na Eibach Pro Kit , myślę, że poprawa będzie i wtedy większe koło będzie Mam nadzieje ze usiadzie rowno przod i tyl chociaz te 30mm I troszke lipa. Tyl siadl ladnie, ale przednie sprezyny to chyba nie obnizajace bo przod nie siadl wogole. Sprezyny I przymiarka swiezo zakupionych nowych felg RH na nowy sezon
piteras Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 kolor jak u mnie, troche uboga ale rezaj rezaj... ladnie sie prezentuje bezawaryjnosci zycze
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 poczekaj kilka dni, zrób kilkaset km, powinno siąść lekko, no chyba, że sprzedający podał fałszywe dane co do obciążenia i masz bardziej twarde czyli np do 2.5 i nie siądzie wcale
Siwy Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 poczekaj kilka dni, zrób kilkaset km, powinno siąść lekko, no chyba, że sprzedający podał fałszywe dane co do obciążenia i masz bardziej twarde czyli np do 2.5 i nie siądzie wcale Tylko ze to zawieszenie jest uzywane. Ja sie nie znam, ale myslisz, ze jest szansa, ze usiadzie jeszcze troche :?: Szkoda ze nie ma zadnych oznaczen na tych sprezynach przednich. Sprzedajacy napisal ze one sa do TDI, ale sam nie wiedzial czy do 1.9 czy do 2.5.
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 proponowałem zakup nowych, z używkami zawsze jest ryzyko, szczególnie jak nie mają pojęcia co sprzedają
Siwy Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Nie byloby tragedii gdyby sie okazalo ze to sa do 2.5 TDI bo wtedy moze udalo by mi sie je jakos sprzedac. A tak to nie wiem jakie to sa
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 zobacz jakie sprężyny mają namalowany numer, sprawdzimy w Prince i będzie wiadomo od jakiej wersji, na 90% sprzedał Ci od 2.5 i dlatego nie siada przód
Siwy Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Chodzi o to ze te przednie sprezyny nie maja zadnych oznaczen . Sa poscieranie i podmalowane
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 a tył? jak nie ma numeru to pupa, może uda się reklamować towar i zwrot kosztów przesyłki i montażu/demontażu, ja bym walczył o swoje, miały być obniżające? nie obniżyły przodu więc nie zgodne z opisem
Siwy Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Tylnie sa opisane 11-15-003-03-HA, maja znaczek Eibach. Kurde, teraz zobaczylem w katalogu eibacha i to sa do quattro. Przod Tyl Ja dzwonilem do goscia wczoraj kilka razy i nie odbieral telefonu. Pisalem i nic, zadnej odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi