Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Audi A4 1.9TDI Delphin Grey Metallic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zimowy setup :kox::tongue4:

Opublikowano

Jeśli jeszcze szukasz ledy to kup takie jak miał Trzeniu i przyciemnij je folią, efekt będzie :naughty:

Opublikowano

Zaczynam powoli działać na wiosnę.

Na pierwszy plan chcę załatwić sobie koła i obniżyć auto.

Poniżej ostatnie mody: oświetlenie led i ramki A4 Klubu

- wnetrze

zdj281cie568.jpg

- oswietlenie tablicy

zdj281cie570.jpg

Sorry za słabą jakość zdjęć

[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 09:54_________________________________________________Ledy w swiatlach pozycyjnych

- w dzien (za slabo swieca chyba)

zdj281cie600.jpg

- w nocy

zdj281cie601.jpg

Przymiarka felg na lato

- s-line 17"

zdj281cie587.jpg

- RS6 18"

zdj281cie588.jpg

Cos mi sie wydaje ze mam amory 1BR (Czaki powiedzial ze cos za wysoko stoi)

Opublikowano

:gwizdanie: widze kawałek swojej furki :naughty:, szkoda że nie przymierzyłeś wtedy avusy

Opublikowano

szkoda że nie przymierzyłeś wtedy avusy

jakos avus-y do mnie nie przemawiaja

Opublikowano

bierz 18 scie :good:

17 d0 b5 moga byc ale w b6 juz jakies male sa

Opublikowano

A to już kupiłeś ledy, myślałem że dopiero się przymierzasz do zakupu.

Eee to przyklejaj pasek ciemnej folii na białą część lampy i ciesz się dymionymi ledami :wink4:

Ładne auto :)

Opublikowano

A to już kupiłeś ledy, myślałem że dopiero się przymierzasz do zakupu.

jeszcze nie kupilem, ale jestem zdecydowany na nie

Ładne auto :)

dzieki

Opublikowano

Ciekawe jak będzie siedział na Eibach Pro Kit :mysli:, myślę, że poprawa będzie i wtedy większe koło będzie :good:

Opublikowano

Ciekawe jak będzie siedział na Eibach Pro Kit :mysli:, myślę, że poprawa będzie i wtedy większe koło będzie :good:

Mam nadzieje ze usiadzie rowno przod i tyl chociaz te 30mm[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 09:53_________________________________________________

Mam nadzieje ze usiadzie rowno przod i tyl chociaz te 30mm

I troszke lipa. Tyl siadl ladnie, ale przednie sprezyny to chyba nie obnizajace bo przod nie siadl wogole.

zdj281cie633.jpg

Sprezyny

zdj281cie612.jpg

I przymiarka swiezo zakupionych nowych felg RH na nowy sezon

zdj281cie619.jpg

Opublikowano

kolor jak u mnie, troche uboga ale rezaj rezaj... ladnie sie prezentuje :good:

bezawaryjnosci zycze :hi:

Opublikowano

poczekaj kilka dni, zrób kilkaset km, powinno siąść lekko, no chyba, że sprzedający podał fałszywe dane co do obciążenia i masz bardziej twarde czyli np do 2.5 i nie siądzie wcale

Opublikowano

poczekaj kilka dni, zrób kilkaset km, powinno siąść lekko, no chyba, że sprzedający podał fałszywe dane co do obciążenia i masz bardziej twarde czyli np do 2.5 i nie siądzie wcale

Tylko ze to zawieszenie jest uzywane. Ja sie nie znam, ale myslisz, ze jest szansa, ze usiadzie jeszcze troche :?: Szkoda ze nie ma zadnych oznaczen na tych sprezynach przednich. Sprzedajacy napisal ze one sa do TDI, ale sam nie wiedzial czy do 1.9 czy do 2.5.

Opublikowano

proponowałem zakup nowych, z używkami zawsze jest ryzyko, szczególnie jak nie mają pojęcia co sprzedają

Opublikowano

Nie byloby tragedii gdyby sie okazalo ze to sa do 2.5 TDI bo wtedy moze udalo by mi sie je jakos sprzedac. A tak to nie wiem jakie to sa :confused4:

Opublikowano

zobacz jakie sprężyny mają namalowany numer, sprawdzimy w Prince i będzie wiadomo od jakiej wersji, na 90% sprzedał Ci od 2.5 i dlatego nie siada przód

Opublikowano

Chodzi o to ze te przednie sprezyny nie maja zadnych oznaczen :kwasny:. Sa poscieranie i podmalowane :angry:

Opublikowano

a tył? jak nie ma numeru to pupa, może uda się reklamować towar i zwrot kosztów przesyłki i montażu/demontażu, ja bym walczył o swoje, miały być obniżające? nie obniżyły przodu więc nie zgodne z opisem

Opublikowano

Tylnie sa opisane 11-15-003-03-HA, maja znaczek Eibach.

Kurde, teraz zobaczylem w katalogu eibacha i to sa do quattro.

Przod

zdj281cie613.jpg

Tyl

zdj281cie614.jpg

Ja dzwonilem do goscia wczoraj kilka razy i nie odbieral telefonu. Pisalem i nic, zadnej odpowiedzi.

Opublikowano

czyli qupa ze sprezyn :kwasny: