Qbazulu Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Ma ktoś ochotę dołączyć się do z-chipowania auta? http://tuneforce.pl/
scq Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Coś więcej na ten temat? Ja mam juz większe wtryski, downpipe i wstępnie ustalony termin na soft, ale nie w TUNEForce, nawet nie brałem ich pod uwagę. Jest jakieś grupowe zamówienie, czy ocb.? Edytowane 26 Maja 2016 przez scq
jaguś Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 a powiedz mi jaka kwote dogadales i ile osob musisz zebrac
Qbazulu Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Im więcej tym lepiej, szczegóły nie są ustalone bo można dogadać je w 20 min, najważniejsza sprawa to ilość osób chętnych. Wyjściowa cena to 900-1000 w tym 2 hamownie i chip z wykresem. Wydaje mi się że 5-ciu chętnych już wystarczy No chyba że macie inne sprawdzone źródło gdzie można podnieść moc autka o te 15-30% ?
scq Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Pytanie czy oni akurat są sprawdzeni? Ja akurat u Rogala w R-Performance jestem wstępnie umówiony, czekam za potwierdzeniem terminu. Co prawda w Warszawce, ale odnośnie profi roboty to wiadomo jak jest u niego, bez stresu.
Qbazulu Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Opublikowano 31 Maja 2016 ... hmmm koszta zwiekszają się bo jeszcze dojazd, a niech coś wykryja ze trzeba naprawić i co wtedy? Ja ten temat odpuszcze chyba, zastanowie się jeszcze nad tuneforce
jaguś Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 ja swego czasu dzwonilem do Sarnowskiego Wstr ale zdania o nim nie znam i zaproponowal 800zł ale musi przyjechac min 3 samochody z hamownia i oczywiscie indywidualny program ale mozna sie dopytac ewentualnie
scq Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 ... hmmm koszta zwiekszają się bo jeszcze dojazd, a niech coś wykryja ze trzeba naprawić i co wtedy? Ja ten temat odpuszcze chyba, zastanowie się jeszcze nad tuneforce Wtedy trzeba naprawić i dopiero soft. Nikt nawet nie podejmie się zmiany oprogramowania w uszkodzonym aucie. Poza tym FV 23% i koszt maleje
Qbazulu Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Opublikowano 31 Maja 2016 ...hmmm żona ma firme przemysle i dzięki za info
scq Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Kuba autko zrobione u mnie, jakbyś temat podejmowal to polecam Witka, full profeska, a i sama droga do niego ok :-)
Qbazulu Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2016 Trzeba spota jakiegoś zorganizować i przy okazji porozmawiać.
greg_s Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jak chcecie coś grupowego(w TuneFORCE) zorganizować w Poznaniu(hamownia/tuning) to piszcie tutaj na PW albo na firmowego maila ;-)
Rekomendowane odpowiedzi