BananMczop Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Witam ostatnio mojej kobiecie cos klikalo w aucie nie mialem czasu tego sprawdzic a dzisiaj zaplakana dzwoni ze autko sie jej zepsulo. Wydaje mi sie ze to alternator. Moze to ktos potwierdzic? I czy da sie zregenerowac? https://youtu.be/q7BkH2TNecE Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
xcentriq Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Przecież regeneracja alternatorów to rutyna. Obyś tylko miał rację że to właśnie to a nie któraś rolka albo pompa wody. Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
BananMczop Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 No to teraz mnie wystraszyles... przy pompie nie zapali sie check? Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Krzycho81 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Jasne ze nie. Zdejmij pasek i szukaj. Cos ostro szumu może być Altek.
xcentriq Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Dokładnie spoko zdejmij pasek i kręć rolkami Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi