siemian Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam. Miałem uszkodzony panel climatronika. Wymieniłem na panel z B6. Czytałem o problemie z ogrzewaniem tylnej szyby. Rzeczywiście po wymianie ogrzewanie szyby nie działa i na VAGu wyskakuje błąd. Poza tym wszysko działa bez zarzutu. Moje pytanie brzmi czy jest jakiś sposób żeby przekodować tak climatronika żeby ogrzewanie tylnej szyby działało czy musze szukać panelu od B7? Pozdrawiam serdecznie
letallec Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 W odwrotna stronę nie działa tzn montując B7 do B6
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 hmm no jak widać w drugą strone tez jest to samo mi sie wydaje ze to wystarczy przepiąc jeden kabel tylko trzeba wiedziec który
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 hmmm to w takim razie moze ktos wie który kabel trzeba przepiąć albo zna kogoś kto wie. Pozdrawiam
siemian Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 chyba tak... może ktoś to jednak kiedyś robił... :confused4:
szogun0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jeszcze nie robiłem, ale to kwestia sprawdzenia schematów.
siemian Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 a czy ktos takie schematy posiada?
Rekomendowane odpowiedzi