Malutki271 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam wszystkich mam taki problem a mianowicie przy skręcie w lewo słychać dźwięk jakby coś o siebie ocierało, dźwięk ten dochodzi od strony prawego koła, może ktoś z was miał podobny problem lub może porostu wie o co chodzi, z góry dziękuje za pomoc.
jacek70 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Może być wina przedniego dolnego wahacza. Sprawdź.
Malutki271 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Może być wina przedniego dolnego wahacza. Sprawdź. ok dzięki, jutro sprawdzę
Sobczi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Może być wina przedniego dolnego wahacza. Sprawdź.ok dzięki, jutro sprawdzę Znalazłeś rozwiązanie problemu ? Bo mam taki sam problem tylko że podczas skręcania w prawą stronę.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Malutki271 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dam znać w sobotę czy coś się odnośnie tego problemu poprawiło po wymianie dolnego wahacza.
Rekomendowane odpowiedzi