karaluch8 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Saczy mi sie ciągle z wtrysku. Na pewno nie z podkladki. I dzisiaj zamienilem wtryski. Numery te same itd tylko ten co wkrecilem do testu ma końcówkę G. Oryginalnie mam T. Czy mogę tak jeździć? Nic się nie stanie? Z tego co wyczytałem to ten wtrysk ma minimalnie mniejszy otwór. Jak sądzicie? Dodam że tylko jeden zmieniłem.
Hezen Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Jeśli wtrysk ma inną średnice otworków niż pozostałe, to nie możesz tak jezdzić. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Hezen
karaluch8 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Jeśli wtrysk ma inną średnice otworków niż pozostałe, to nie możesz tak jezdzić. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Okey. I tak dzisiaj chciałem to zmienić na swój bo i tak, tak samo odpala... Edytowane 8 Czerwca 2016 przez karaluch8
Hezen Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dlaczego kombinujesz z wtryskami, co Ci się dzieje? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
karaluch8 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dlaczego kombinujesz z wtryskami, co Ci się dzieje? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Były robione wtryski. Koncowki wymieniane. I ciągle się sączy z tego jednego wtrysku. Wymieniłem podkladki i dalej się leje z tego 1. Zalatwilem od kumpla wtrysk. Zmieniłem, pojezdzilem chwilę i susza. Nie cieknie. Gdzie na tym moim już było by mokro. Widocznie jest źle skręcone i cieknie z korpusu. Ja tak to rozumiem.
Rekomendowane odpowiedzi