Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie LPG Do A4 B5 1.6 1996r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Chciałbym się spytać o instalację LPG do mojego modelu A4. Rozmawiałem z Gaziarzem polecał mi KME oraz STAG, lecz naciskał bardziej na KME ze względu na bliskość serwisową tej firmy. Interesuje mnie wasza opinia racjonalna podparta doświadczeniem. Pozdrawiam :) Mieszkam w woj. Łódzkim - Łódź

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może nie mam doświadczenia z gazem, ale u mnie STAG 300 wymiata :D Nie odczuwam żadnej utraty mocy na gazie (była zmieniana mapa silnika, zwiększająć moc wtrysków gazu czy jakoś tak). Instalacja 8 letnia.

Opublikowano

Sterowniki KME są ok, w połączeniu z dobrze dobranymi komponentami instalacji i strojeniem będzie jeździło ok.

Opublikowano

Pamiętaj że nie wazne jaka centrale wybierzesz ważne by elementy były dobrane prawidłowe czyt. z górnej półki i nie warto oszczędzać na tego typu podzespołach. czy to będzie Stag, KME czy Zenit Pro ważnym elementem jest przede wszystkim profesionalny montaż. samochód idealnie się nadaje do gazu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam indentyczny samochód jak Ty i polecam klimę Stefanelli. Zakładałem w Strzelinie (k. Wrocławia) - 2400 PLN

Przejechałem ponad 60 tys km. na niej i ŻADNEJ awarii. Byłem pięciokrotnie bodajże na przeglądzie, który kosztuje ok. 90 zł.

Za każdym razem gość wymieniał filtr gazu. I tyle.

Średnie spalanie wynosi 8-9 l/100 w terenie niezabudowanym. Przy aktualnej cenie LPG to fantastyczna sprawa.

Za 30 zł robię 200 km :)

Za miesiąc planuję wyjazd do Chorwacji. Podróż w dwie strony wyniesie mnie na LPG ok. 350-400 zł.

Edytowane przez djsinger997