Ecio Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witam, po dołożeniu subwoofera (re audio sr10d4 + alpine m6) spodziewałem się, że tylna klapa (Avant) będzie drżała, a okazało się ze z klapa wszystko jest ok, natomiast drży dach. I tu nasuwa się moje pytanie: czy pomiędzy podsufitka a blacha powinna być jakaś gąbka? wydaje mi się ze jest tam pusta przestrzeń. Myślę aby po kosztach wytłumić blachę mata dekarska i podkleić piankę o grubości około 4-5cm (bo akurat taka posiadam) i w związku z tym przeczytałem temat odnośnie wymiany podsufitki i mam kolejne pytanie odnośnie "kurtyn" co to są te kurtyny bo podobno od nich powinienem zacząć demontaż podsufitki (pomijając oczywiście wykręcenie wszystkich śrub)? Z góry dziękuje za pomoc:)
uosiek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Montowałem mikrofon od Yatoura w podsufitce, także musiałem ją sobie trochę uchylić. Wg moich obserwacji, nie ma tam żadnej gąbki czy czegoś takiego.
Ecio Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2016 Montowałem mikrofon od Yatoura w podsufitce, także musiałem ją sobie trochę uchylić. Wg moich obserwacji, nie ma tam żadnej gąbki czy czegoś takiego. Ok dzięki za informacje, także będę zmuszony zawalczyć z podsufitka ;/
Rekomendowane odpowiedzi