skotmen Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam potrzebuję ładowarki samochodowej do lg g2 ktoś coś poleci?
talib1990 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Taka aby miała prąd ładowania min 2a ... wtedy nie ma.efektu że przy włączonej navi nie potrafi doładować telefonu Wysłane z Redmi Note 3 Pro
rybus85 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja tylko kupuję oryginały. Już mam dosyć tego taniego szitu. Kupiłem oryginalną LG. I daje spokojnie radę z G3-włączony Bluetooth,LTE,mapy Google i w tle Yanosik z nagrywaniem trasy Ładuje jak szalony
marcinwhite Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Ja mam z Lidla przejściówkę do USB (firmy Silvercrest - brak Lidla). Sprawdza się doskonale. To już druga, poprzednia sprzedałem razem z poprzednim samochodem. Tylko one żadko się pojawiają tam... via Nexus6@Tapatalk Edytowane 20 Czerwca 2016 przez marcinwhite
MikelA4 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kiedyś kupiłem jakiś shit z kauflandu (nawet nie była taka tania), ale gniazdo 2A ładowało gorzej od 1A, a to 1A wystarczało do potrzymania % baterii w trakcie jazdy z włączoną navi. Teraz kupiłem oryginalną Samsunga 1A i daje radę pomimo teoretycznie niskiego prądu ładowania. Także polecam kupić oryginał.
marcinwhite Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Spory wpływ na szybkość ma też kabel. Ale mam dwie dodatkowe ładowarki od e-papierosa - 0.5 i 1A, 1A też daje radę (powoooli ale przybywa baterii na włączone navi), ale dobry kabel jest tu niezbędny. via Nexus6@Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi