July 13, 201610 yr Witam. Mam na audi czarne felgi i sie zastanawiam czy nie smenic ich bo raz mi sie podobają a ra nie. Proszę o wasze opinie Aktualne - Wcześniejsze - Wcześniejsze -
July 13, 201610 yr Jak na mój gust to tak się wszystko zlewa. Czarny samochód, czarne szyby, czarne felgi... Już bardziej szedłbym w coś jaśniejszego i w ogóle proponuje troszkę niżej bo taka trochę "koza". A przy okazji spytam jaki procent przyciemnienia szyb z tyłu masz? Edited July 13, 201610 yr by Floorian
July 13, 201610 yr Ramki dookoła szyb w chromie to i fele na srebrno proponuję. Zawiecha widzę 1BA więc nic konkretnego nie polecę.
July 14, 201610 yr Author Szyby nie wiem na ile bo juz tak byly jak kupiłem a co do 1be to wystarczy jak zmienie same sprężyny czy muszę tez amory? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
July 14, 201610 yr Szyby nie wiem na ile bo juz tak byly jak kupiłem a co do 1be to wystarczy jak zmienie same sprężyny czy muszę tez amory? Ja mam 1BA i założyłem same sprężyny Eibach SportLine i jest ładnie i wygodnie.
July 14, 201610 yr Author A jak to sie ma do eksploatacji całego zawieszenia? Bo słyszałem za juz jak robic 1be to trzeba wszystko od s line pchać w zawieszenie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
July 14, 201610 yr ja bym zmienił na coś z ori, albo co do tych obecnych przynajmniej dekielki na ori - o ile wejdą Edited July 14, 201610 yr by Marcinx52
July 14, 201610 yr wszystkie konfiguracje powyższe jakoś nie pasują mi do Audi... no i zawiecho trochę w dół by się przydało.