Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C7 3.0TDI Quattro S-Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Cuber, zazdroszczę Banga i najbardziej wydechu ! :)

Ogarnalem temat i są jednak 3ramienne wibrujące.

Co do rotorow to temat ogarnalem wzdłuż i wszerz.

Miało byc 20 cali wklęsłe ale jeśli chodzi o a6 to nieosiagalne w oryginale, ponieważ 20 cali dedykowane do a6 ma et45 i chowa sie w nadkolach i jest niestety płaskie :( jest 20stka wklęsła od rs5 z et 26 i niestety juz wystaje za obrys tył. Wiec zostaje 19 cali od a5 z et33

i jest ona wklęsła.

Wiec suma sumarum u mnie jest ori rotor 19 cali od a5 (niestety) ale jest wklęsły ( a o to mi chodziło )

dobra decyzja :thumbup1:

piekny wypasik a fotele :kox:

Opublikowano

Ogarnalem temat i są jednak 3ramienne wibrujące.

Ale w A6 C7 to nie kierownica wibruje tylko przekładnia wiec kierownica może być dowolna!

:wink:

Opublikowano
  • Autor

Ale w A6 C7 to nie kierownica wibruje tylko przekładnia wiec kierownica może być dowolna!

To w takim razie super, myślałem ze to fajera wibruje a znajomy wlasnie ma 3ramienna i LA i wlasnie wibra taz byla . Dzięki za info ! Sporo rozjaśniło, wiec mozna zacząć sie rozglądać za kierownica :)

Edytowane przez stifii

Opublikowano

muszę zobaczyć w MMI z tymi wibracjami :decayed: Rotory bardzo fajne, dobrze wygląda ta wklęsłość... nie to co u mnie te ori 20tki :/

Opublikowano

Jędreuś 20 rotor jak dla mnie u Ciebie jest mega :) Ja tez chciałem Rotora i mysle czy na Zimę nie kupię :) bo patrząc na ostatnie lata zimy u Nas brak ;)

Opublikowano

Mi sie rotory nawet podobaja ale nie kupilem bo za duzo ich po prostu czy to na a6 czy a4 czy a3 itp. Moje wzor Rs6 ladniejsze heheheh.

Opublikowano

w Bydgoszczy jest kilka aut na rotorach, ale A6tki dwie jak dobrze kojarzę (w tym moja)

Opublikowano

Ja wlasnie jestem w trakcie kupowania rotor 19.. Tyle ze z ET 33, wklęsłe. :) po prostu nie widzę nic innego ciekawego takiego co by pasowało do mojego wagonu.

Edytowane przez Binek1.8T

Opublikowano

To w takim razie super, myślałem ze to fajera wibruje a znajomy wlasnie ma 3ramienna i LA i wlasnie wibra taz byla . Dzięki za info ! Sporo rozjaśniło, wiec mozna zacząć sie rozglądać za kierownica :)

miałem to wyłączone, włączyłem i rzeczywiście kiera delikatnie wibruje jak próbuję najechać na pas ;)

Opublikowano

Stiffi co tu duzo mowic... Piekna fura, ale musisz przyjechac ja w koncu oblac bo cos skrzypi ;P

Opublikowano

Jest świetny! Bardzo elegancki i co najważniejsze ma niezłe parametry :)

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładna a6tka i wypas idealny, nic dodać nic ująć. Rotory pasują idealnie i mimo, że na forach jest sporo tych felg to jednak na ulicy widać je nie często.

Czy podwójne szyby rzeczywiście lepiej wyciszają wnętrze? Jak to wygląda w porównaniu do zwykłych szyb?

Dzięki !

Co do szyb to przednie są podwójne a po środku jest jeszcze folia, zawsze to większe wygłuszenie, ale w Audi ogólnie jakimkolwiek jeździłem nigdy nie narzekałem na hałas, no chyba że 200 + :)

Stiffi co tu duzo mowic... Piekna fura, ale musisz przyjechac ja w koncu oblac bo cos skrzypi ;P

Tak tak, jak Ty wiecznie zabiegany :decayed:

Opublikowano

Bardzo ładna a6tka i wypas idealny, nic dodać nic ująć. Rotory pasują idealnie i mimo, że na forach jest sporo tych felg to jednak na ulicy widać je nie często.

Czy podwójne szyby rzeczywiście lepiej wyciszają wnętrze? Jak to wygląda w porównaniu do zwykłych szyb?

Dzięki !

Co do szyb to przednie są podwójne a po środku jest jeszcze folia, zawsze to większe wygłuszenie, ale w Audi ogólnie jakimkolwiek jeździłem nigdy nie narzekałem na hałas, no chyba że 200 + :)

Tak tak, jak Ty wiecznie zabiegany :decayed:

Damy rade we wrzesniu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z nowości :

- pomalowane zaciski

- zawias obniżony o 12mm

Edytowane przez stifii

Opublikowano

zawias obniżałeś vcdsem?

Opublikowano
  • Autor

Tak :)

Opublikowano

Fajnie siadło, z zaciskami duzo zabawy ? Sam się do tego przymierzam. Z "małych" modów możesz jeszcze kratki zderzaka przedniego wymienić na wersje od S6, polecam kupic w serwisie sa tansze niz na allegro.

Audi_S6_Avant_(C7)_%E2%80%93_Frontansich

Opublikowano

Tak :)

napisz mi na PW jeśli możesz gdzie i jak :decayed: bo od pół roku zbieram się żeby to u siebie zrobić i nigdy nie mam czasu, ba... nawet nie zobaczyłem jak to zrobić... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Fajnie siadło, z zaciskami duzo zabawy ? Sam się do tego przymierzam. Z "małych" modów możesz jeszcze kratki zderzaka przedniego wymienić na wersje od S6, polecam kupic w serwisie sa tansze niz na allegro.

Zastanawiam się cały czas nad pchnięciem wszystkiego w czerń także na chwilę obecną wstrzymam się z kratkami :)

Jeśli chodzi o zaciski to mi to zajęło ok. godziny z pomalowaniem 2ma warstwami. Zacisków nie zdejmowałem, wystarczył pędzel i farba :) Oczywiście zostawiłem kilka h aby wyschło przed założeniem kół.

Edytowane przez stifii

Opublikowano

Niezle ;) ale chyba dobicie do 260 zajęło Ci trochę? :P

Jakie spalanie chwilowe masz przy 170 i 200?