przemciotorun Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 wiem ze w ori boczkach sa zaglebienia, dlatego tez sie o to pytalem, Kris_R napisal ze u niego nie ocieraja, kurcze ale u mnie ocieraja delikatnie ale ocieraja, coprawda sporo ludzi z forum juz zalozylo lampki w drzwi, musze ich popytac jak to u nich jest, ale niewidzialem zeby ktos pisal ze sa problemy
KoDi Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tu się troszkę dowiesz... http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_podswietlenia_nog_po_otwarciu_drzwi-t64122.0.html
przemciotorun Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tu się troszkę dowiesz... http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_podswietlenia_nog_po_otwarciu_drzwi-t64122.0.html ja mam sie dowiedziec czegos z tego linka czy to do kogos innego? bo jezeli chodzi o mnie to nic tam nie jest napisane o ocieraniu lampek, troczke tez sie tam udzielalem... ale link jak najbardziej godny polecenia
KoDi Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Do ciebie dropsone ale myślałem że zawsze troszke informacji by ci się przydało ale skoro nie to trudno
Kris_R Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Koledzy......też faktycznie spotkałem się z opiniami że lampki ocierają......ja z obawy o to starałem się maksymalnie oczyścić brzegi wyciętych otworów w tapicerce pod lampki, aby przylegały one idealnie i się dobrze zatrzasnęły (a przez to jak najmniej odstawały). Zgadza się że w Passatach B5 i Audi A4 B6 w tapicerce są specjalne zagłebienia tak jak w naszych B5 pod te czerwone lampki. Słyszałem że niektórzy robią lekką regulację na zawiasach i trzpieniu zamka aby ciut unieść drzwi.....ale to już wariant dla chętnych. Dropsone......nie wiem co więcej Ci poradzić bo u mnie np we wszystkich drzwiach jest super. Pozdrawiam
przemciotorun Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 teraz to juz nic, najwzaniejsze ze nie rozwala mi uszczelki tylko delikatnie sie odciska, najwazniejsze ze efekt jest wrazie jak by sie cos dzialo to papier scierny, klocek i jazda troche scieniuje lampke a potem polerka i zobaczymy, ale na razie i tak nie mam czasu, jak sie za to wezme to napisze jaki efekt pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi