July 30, 201610 yr Witam wszystkich. Od kilku dni cieknie mi płyn z łączenia zaznaczonego na zdjęciu "38". Do rury jest podłączone plastikowe kolanko. Niestety nie mogę znaleźć jego numeru w etce. I tu moje pytanie, znacie może numer części, da się wymienić samo to kolanko, a może jest tam jakaś uszczelka? Dzieki za odpowiedzi.
August 1, 201610 yr Jak dobrze widze to z tym samym mialem problem dzis rozebralem ciezko bylo sie dostac i okazalo sie ze oring sparcial... jesli chodzi i ten przewod ktory idzie do nagrzewnicy...
August 1, 201610 yr Author Tak właśnie o to chodzi. A masz może wymiary tego oringu? Bo jako część wymienna chyba nie występuje?
August 1, 201610 yr NIe mam wlasnie wymiarów wyciągnij i podjedziesz do pierwszego lepszego sklepu motoryzacyjnego i beda miec od reki... powiem ci ze musialm sie z tym otrudzic zeby sie dostac
August 1, 201610 yr Author No właśnie chciałem przygotować przed. Jak wyciągnę nie będę miał czym jechać ? ale dzięki za info że jest uszczelka. Można grzebać.
August 3, 201610 yr Możesz też podjechać. Do Salonu i kupić, tam. Ja też nie miałem raz wyjścia i musiałem komplet oringow kupić. I się pozytywnie zdziwiłem. Ponieważ zapłaciłem około 15zł za komplet. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
August 3, 201610 yr Author To jest jakiś zestaw naprawczy czy coś? Znasz numer? Żebym wiedział o czym z nimi gadać.