adam91_gw Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam. Jak w temacie. Mam kabel diagnostyczny OBD2 i nie mogę wsadzić go do gniazda diagnostycznego (tego za siedzeniami przednimi przy popielniczce). Wtyczka kabla jest OK, bo swobodnie mogę go podłączyć do Passata B5, ale do Audi A4 B5 mi nie wchodzi... Czytałem, że gniazdo może być za ciasne i trzeba by spiłować trochę plastiku przy tym gnieździe. W każdym Nie chce mi się wierzyć, że we wszystkich Audi jest taki problem. Wy podłączacie swobodnie kabel? Po zakupie auta chcę go podłączyć pod komputer i nie mogę podłączyć tego kabla...
carloss17 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) no mam kabel od viakena i trzeba spiłować kawałek tego plastiku sprawdzałem w innych b5 i jest tak samo poprostu za duże te wtyki niestety zrobili .. Edytowane 30 Lipca 2016 przez carloss17
--Rafcio-- Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Ja jak chinczyka niebieskiego kupilem to tez tak było, papierem ściernym dookoła zeszlifowałem i wchodzi teraz miodzio. Troche to zeszło niestety.
soulmaster3m Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Problem nie jest w Audi, problem jest we wtyczkach. Tylko po co tworzyć kolejny temat skoro dopiero co ktoś o to pytał. Normalne czyt. droższe niż piwo w lokalu wchodzą bez problemu. Edytowane 31 Lipca 2016 przez soulmaster3m
A4CCH Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ja w moim kablu całkiem uciąłem te przegrody pionowe, został poziom i jest git
Rekomendowane odpowiedzi