neron Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Witam wszystkich,jako świeżakowi wypada pokazać swój Seryjniak Silnik dobrze znany BFB 1.8T 163km. Po zakupie od razu zabrałem się za kompletny rozrząd, serwis climatroniku i dodatkowo Audiczkę przerobiłem na kuchenkę gazowa Gdyby ktoś z łódzkiego szukał sprawdzonego gazownika, to mogę śmiało polecić mojego (gość zagazował mi 3 samochody i nie miałem żadnych problemów). Cudów nie ma z tą A4, ale może kiedyś uda mi się coś z nią podziałać.Wyposażenie standardowe, climatronic 2-strefowy, wspomagania, zmieniarka na 6 CD, elektryczna roletka na tylnej szybie i takie tam seryjne bzdety. Kupiłem autko na felgach 18" które już sprzedałemi rozglądam się za jakimiś ładymi 17". Także narazie Audi jeździ na oryginalnych platfusach 16, mam nadzieję że już niedługo Gwint musiałem podkręcić trochę do góry bo nie szło spokojnie jeździć po mieście, aż żona się bała wsiadać za kółko Na początek dobrze byłoby włożyć jakieś cywilizowane radio i zastanawiam się nad przyciemnieniem szyb, ale nie wiem jak to będzie pasowało do niebieskiego lakieru - może coś podpowiecie. Edytowane 31 Lipca 2016 przez neron
kedo666 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Witaj kolego w naszym gronie ;-) powodzenia w rezaniu i ogarnij fotki bo Ci nie działają
neron Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Witaj kolego w naszym gronie ;-) powodzenia w rezaniu i ogarnij fotki bo Ci nie działają Dzięki za słuszną uwagę, poprawione.
m-nokian Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Kolor szkoda tych 18" cóż każdy robi pod siebie gratuluję auta.
neron Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Kolor szkoda tych 18" cóż każdy robi pod siebie gratuluję auta. Odszedłem od 18" ze względu na spodziewaną małą pasażerkę w foteliku jednak trochę było zbyt twardo jak na auto dla rodzinki z małym szkrabem
marcinch001 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Było twardo może przez gwint a nie koła .
akjam Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Kolorek super i można z niego dużo uzyskać... Zerknij do mnie do tematu. Co do kół to jeszcze wrócisz do 18ki i mała pasażerka też nie będzie narzekać. Lista modów może być bardzo długaaaa...
FroS-t Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Do Twojego tematu Akjam lepiej nie zaglądać bo człowiek w kompleksy wpada
neron Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Kolorek super i można z niego dużo uzyskać... Zerknij do mnie do tematu. Co do kół to jeszcze wrócisz do 18ki i mała pasażerka też nie będzie narzekać. Lista modów może być bardzo długaaaa... Też mam taki pakiet oświetlenia wewnątrz jak kolega
m-nokian Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Kolor szkoda tych 18" cóż każdy robi pod siebie gratuluję auta. Odszedłem od 18" ze względu na spodziewaną małą pasażerkę w foteliku jednak trochę było zbyt twardo jak na auto dla rodzinki z małym szkrabem etam... dzieci lubią jak je wytrzęsie w aucie jeżdżę z 2 m-c córeczką - 3 pierwsze dziury w jezdni i odrazu śpi
akjam Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No dokładnie. Przerabiałem to. Do Twojego tematu Akjam lepiej nie zaglądać bo człowiek w kompleksy wpada Eeee tam...
Rekomendowane odpowiedzi