August 4, 201610 yr Auto w łapkach od 2013 roku, przebieg ~110 000 tyś km, rok produkcji 2006 rok, 2,7 TDI i Q. Z podstaw: GTB2260 VK By PERUN TURBO DP, EGR FMIC - niestety tylko 140, nie zgodziłem się na cięcie belki. filtr powietrza Pipercross Hebel przód / tył S4 (OZ + Ferodo) przewody hamulcowe w oplocie HEL Performance spryskiwacze mgiełkowe fabryczny zawias 1BE + Bil B6 felgi DTM + Dunlop RT2 18'' sprzęgło kevlar Edited August 4, 201610 yr by marcin4x4
August 6, 201610 yr Piękny projekt, warto wspomnieć że mało kto pamięta o 2.7 tdi a tym bardziej modzi mechanicznie, a jak widać można i z tego co wiem ten egzemplarz może zawstydzic niejedno 3.0 po sofcie tylko kiera do wymiany na 3 ramiona:) gratulacje Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
August 6, 201610 yr Author tylko kiera do wymiany na 3 ramiona:) gratulacje leżakuje u kumpla przebieg jeślu pewny to auto posłuży długo, czerwone też ładne na przebiegi nie patrzę i nigdy nie patrzyłem, rodzice mają nowe auto do 60 tyś km nie mało wpakowali. Jak kupowałem była totalnie nie ruszana (sprawdziłem ASO i elektronikę), poprzedni właściciel (znajomy) praktycznie jej nie używał, stała i niszczała a zagięcia i profile w karoserii (np dach) porastały glony... więc i naprawy były. Ale nie ma co narzekać, komplety rozrząd kosztował tyle co wariator, łańcuch, śruba i uszczelka w 1,4 TSI Edited August 6, 201610 yr by marcin4x4
August 6, 201610 yr Dokładnie, niestety specyfika piezowtryskow i łańcuchów w pierwszych 3.0 i 2.7 jest taka że mogą być do wymiany już przy około 100 tys, a miałem a6 bmk i miała prawie 400 ale wymieniony rozrząd i wtryski i śmigala bez niczego, Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
August 6, 201610 yr Author u mnie lekko hałasowano, olałem... potem odezwało się na ciepłym to wymieniałem dla świętego spokoju. Nie umiem ignorować takich rzeczy, zawsze mnie uczono że o takie sprawy się dba i wymienia wszystko co należy to też co ruszone leciały komplety (a nie wszystko musiało). Po wymieniałem usłyszałem kumpla ASB to stwierdziłem że u mnie była błoga cisza.. a jeździ tak 3 lata i nic mu nie walnęło, nawet mechanik już krzywo na to patrzy.... mogłem czekać no ale.. Wtryski i pompa CR miały wszelką możliwą diagnostykę bez demontażu w różnych warunkach i wszystko się zgadza. Niestety mamy podejrzenie że paliwo dostarczają zbyt późno więc robią wyjazd i trafiają do ogólnych oględzin i czyszczenia. Edited August 6, 201610 yr by marcin4x4
August 21, 20169 yr Fajnie że jest BNS to tylko szybka podmianka na RNS-a i wnętrze się szybko zmieni:-) ogólnie fajnie utrzymana Audi:-)
August 21, 20169 yr Q sam dokładałeś czy znajomy? Nie wychodziły wersje 2.7 TDi z napędem quattro! Fakt , felga DTM( dla mnie oczywiscie) najlepsza z całej uwczesnej palety.
August 26, 20169 yr Author Fajnie że jest BNS to tylko szybka podmianka na RNS-a i wnętrze się szybko zmieni:-) nie widzę sensu, korzyści brak a swoje kosztuje. Q sam dokładałeś czy znajomy? Nie wychodziły wersje 2.7 TDi z napędem quattro! kupiłem jak było na pokładzie, działa to nie dłubie Edited August 26, 20169 yr by marcin4x4
September 10, 20169 yr moze i nie wychodzily wersje z quattro ale u niego Jest Chip i quattro przy tej budzie robi robote
September 16, 20169 yr Author nie wiedzieć czemu wyparowały, w październiku jadę na kreski to zrobię update.
October 3, 20169 yr Author tune-up, tylko Robertowi ufam niestety muszę poczekać aż do końca poskłada 4x4. Edited October 3, 20169 yr by marcin4x4