Skrzypek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Może ktoś z was spotkał się z taką sytuacją. Mianowicie chodzi o to, że przy wysokich temperaturach około 30 stopni (chodzi oczywiście o temperaturę powietrza) pojawia się dziwne skrzypienie/chrobotanie z przodu auta. Wydaje mi się, że dochodzi z prawej strony (prawe koło?). Dźwięk ten przypomina taki jak przy uszkodzonym przegubie. Jednak dźwięki te pojawiają się zarówno przy skręcaniu jak i przy jeździe na wprost. Przegub (guma) jest cały żadnych wycieków itp. Wczoraj przy temp bliskiej 30 stopni skrzypienie było bardzo głośne. Dzisiaj około 20 stopni i cisza ;( kompletnie nic nie słychać. Czy ktoś ma pomysł co to k.... jest? Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Skrzypek
czaja77 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Michaś na 99 % wahacz dolny....miałem to samo u siebie.
muunv Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Też obstawiam wahacz. Przechodziłem to
Skrzypek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) tak to wygląda Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Skrzypek
muunv Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Podnosnik, szarpaki. Nic nie wywrozysz. Ja obstawiam wahacze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi