Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zabawa z Kolejką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może każdy kiedyś z was miał może się bawił. Coś dla oka i ucha bo trochę się zmieniło zapraszam na mój fanpage na fejsie http://www.facebook.com/Zabawazkolejka/

Pozdrawiam i zachęcam do polubienia.

Opublikowano

też mam taką kolejkę TT (nie H0), niestety nie mam czasu, aby rozłożyć makietę i ułożyć tory. A taką mam lokomotywę:

http://gamahobby.eu/pl/p/Lokomotywa-spalinowa-V180,-DR-1120-TT-Piko-47291/11334:banan:

Opublikowano
  • Autor

też mam taką kolejkę TT (nie H0), niestety nie mam czasu, aby rozłożyć makietę i ułożyć tory. A taką mam lokomotywę:

http://gamahobby.eu/pl/p/Lokomotywa-spalinowa-V180,-DR-1120-TT-Piko-47291/11334 :banan:

Hej , no fakt jest to problem jeśli ktoś nie ma warunków mieszkaniowych ale można pogodzić wszystko budując makietę modułową którą można demontować i montować w dowolnych koncepcjach :) W necie pełno jest przykładów. Zapraszam cię na forum modelarstwo.info gdzie można dowiedzieć się wielu fajnych nowinek. Pozdrawiam i zapraszam na moją stronę ponownie :)

Opublikowano

ja w sumie mam obecnie cały strych do zagospodarowania, ale jakoś tak się nie mogę zebrać do tego, A na forum na pewno zaglądnę..

Opublikowano
  • Autor

ja w sumie mam obecnie cały strych do zagospodarowania, ale jakoś tak się nie mogę zebrać do tego, A na forum na pewno zaglądnę..

:) No to zaglądaj na moją stronę

Opublikowano

No to zaglądaj na moją stronę

te zdjęcia na twojej stronie FB to twoje zabawki???

Trochę się nakręciłem i przeczytałem parę stron w sieci i z tego co widzę to moja kolejka jest jeden poziom technologiczny w plecy - mam jeszcze analogową kolejkę, a z tego co widać to i nawet w takie zabawki wchodzą komputery :)

Edytowane przez Lukasz_mk2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kacper fajnie to wygląda, ja "bawię się" takimi trochę większymi lokomotywami w pkp cargo, tez dają sporo satysfakcji z jazdy:)

Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No, wreszcie kolega pozbył się tego kocyka z makiety :wink:

Ja z braku czasu i warunków jestem tylko początkującym kolekcjonerem (jak skończę dom to mam tam już przewidziany specjalny pokój, tam może coś powstanie, jakiś placek...).

A jak młoda śpi to czasem uda się chociaż mały fragment kolekcji wyciągnąć z pudełek :)

g6djbwqt.jpg