tomi1983 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jak w temacie chciałbym ze względu na zbyt twarde zawieszenie w moim audiku A4 B8 2.7 tdi sline rok prod. 2009 zmienić zawieszenie od zwykłego avanta. Zawieszenie jest spoko ale jest naprawdę zbyt twarde jak na moje dziurawe wiejskie drogi. Czy jest taka szansa bo w sklepie motoryzacyjnym nie mogą znaleźć sprężyn do tego modelu jedyne co znalezli to amory firmy KYB. Chciałbym żeby to pasowało wszystko i było w miarę komfortowo. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez wrclaguna
audidi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jak w temacie chciałbym ze względu na zbyt twarde zawieszenie w moim audiku A4 B8 2.7 tdi sline rok prod. 2009 zmienić zawieszenie od zwykłego avanta. Zawieszenie jest spoko ale jest naprawdę zbyt twarde jak na moje dziurawe wiejskie drogi. Czy jest taka szansa bo w sklepie motoryzacyjnym nie mogą znaleźć sprężyn do tego modelu jedyne co znalezli to amory firmy KYB. Chciałbym żeby to pasowało wszystko i było w miarę komfortowo. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam witam mam sprezyny do normalnej a4 i potrzebuje je zamienic na niskie mogę je zamontować pozdr:)
tomi1983 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jak w temacie chciałbym ze względu na zbyt twarde zawieszenie w moim audiku A4 B8 2.7 tdi sline rok prod. 2009 zmienić zawieszenie od zwykłego avanta. Zawieszenie jest spoko ale jest naprawdę zbyt twarde jak na moje dziurawe wiejskie drogi. Czy jest taka szansa bo w sklepie motoryzacyjnym nie mogą znaleźć sprężyn do tego modelu jedyne co znalezli to amory firmy KYB. Chciałbym żeby to pasowało wszystko i było w miarę komfortowo. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam witam mam sprezyny do normalnej a4 i potrzebuje je zamienic na niskie mogę je zamontować pozdr:) Sprężyny i amory trzeba zmienić. Ja raczej stawiam na nowe przynajmniej amory...
dzik Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jak w temacie chciałbym ze względu na zbyt twarde zawieszenie w moim audiku A4 B8 2.7 tdi sline rok prod. 2009 zmienić zawieszenie od zwykłego avanta. Zawieszenie jest spoko ale jest naprawdę zbyt twarde jak na moje dziurawe wiejskie drogi. Czy jest taka szansa bo w sklepie motoryzacyjnym nie mogą znaleźć sprężyn do tego modelu jedyne co znalezli to amory firmy KYB. Chciałbym żeby to pasowało wszystko i było w miarę komfortowo. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam wrzuć mi vin na pw, zerknę.
Rekomendowane odpowiedzi