Hexord Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów, Swoją przygodę z Audi A4 B8 rozpocząłem stosunkowo niedawno jakieś 2 miesiące temu, niedawno moja narzeczona odkryła, że nie można włączyć świateł drogowych ( długich) na stałe, działają tylko jeśli trzyma się manetkę. Próbowałem znaleźć jakieś informacje na ten temat w necie, ale pełno sprzecznych i niezgodnych z prawdą informacji. Wiecie może jak to ustawić/przełączyć by była możliwość włączenia na stałe tych świateł? Audi A4 B8 2009r 2.0 TDI
Yaro1 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów, Swoją przygodę z Audi A4 B8 rozpocząłem stosunkowo niedawno jakieś 2 miesiące temu, niedawno moja narzeczona odkryła, że nie można włączyć świateł drogowych ( długich) na stałe, działają tylko jeśli trzyma się manetkę. Próbowałem znaleźć jakieś informacje na ten temat w necie, ale pełno sprzecznych i niezgodnych z prawdą informacji. Wiecie może jak to ustawić/przełączyć by była możliwość włączenia na stałe tych świateł? Audi A4 B8 2009r 2.0 TDI Manetka do przodu
Hexord Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 W jedną i drugą stronę działa tylko "na chwilę"
skotmen Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Na pewno były dokładne bixy z lodami było na forum ale nie pamiętam gdzie albo złe kodowanie lub trzeba jeszcze jeden kabel do lamp puścić
Hexord Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Może problem jest z manetką? Jak wezmę ją do przodu to od razu wraca do zerowej pozycji
komoornik Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Na pewno nie. Manetka tak działa i jest tak już od kilku lat w każdym aucie grupy VAG. Ona daje tylko sygnał do sterownika.
Rekomendowane odpowiedzi