slepy Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 znalazłem ciekawa aukcje, ze skorka do A4 tylko jeden fotel jest przetarty od wsiadania (tak mi sie wydaje), da sie coś z tym zrobić??? jakaś regeneracja, czy coś, no chyba ze sie da dobrac taka skorke, i to przeszyć, jakoś. jak myślicie??
domelq Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Myślę, że musisz z tym uderzyć do taicera lub rymarza
loco87 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dobry tapicer na fuszke ze swoja skórką zrobi to za 500-600pln z tym że przeszyje Ci boczki z przodu i z tyłu Będzie lux
Reggi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dobry tapicer na fuszke ze swoja skórką zrobi to za 500-600pln z tym że przeszyje Ci boczki z przodu i z tyłu Będzie lux ..skąd wy takie ceny bierzecie Faktycznie .. najlepije zronić wstawki z nowego materiału
slepy Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dobry tapicer na fuszke ze swoja skórką zrobi to za 500-600pln z tym że przeszyje Ci boczki z przodu i z tyłu Będzie lux ..skąd wy takie ceny bierzecie Faktycznie .. najlepije zronić wstawki z nowego materiału a orientujesz się może w jakiej cenie by to było, bo tak jak kolegaloco87 mówi to dołoże i kupie w idealnym stanie a tu chopdzi o to żeby tą ładnie zrobić i tanio
loco87 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Przecież to nie jest duzo ? Komplet z boczkami i kierą lewarkiem ręcznym na fanej skórce po calości z mat. to koło 2.5tys. z robotą (ladne szycie profi robota na fuszke) Z alcantarą w środku wychodzi koło 3tyś. Widziałem efekt i szczęka opada
slepy Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 no wiem ale nie chciałbym aż tyle kaski, ładować, może jakbym miał młodszy rocznik bym sie skusil, a tu chodzi tylko o to zeby to sie nie rzucalo w oczy, a tanio bylo
muzycom Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wszystko zależy od tego jakie jest przetarcie. Skórę można poddać renowacji, fragmenty przetarte na wylot da się wymienić. Podeślij mi zdjęcia fotela, ocenie co da się zrobić. Co do nowej skóry to około 2200 zł brutto musisz liczyć za samą średniej jakości skórę samochodową. Najtańsza montowana w audi to 215 zł netto. Więc 2,5 zł za całe auto z robocizną, to dość dziwna cena... No chyba, że samochód jest obijany skórą meblową. Tylko jaki fachowiec, by się na taki zabieg zdecydował ?
Rekomendowane odpowiedzi